Akustoivat paneelit Yrityskalustosta

Viisi vinkkiä akustiikan parantamiseksi

Kuinka saada hälyä vähemmäksi ja samalla muuttaa työtiloja viihtyisämmäksi? Meillä on tähän pulmaan viisi vinkkiä. Akustoivien tuotteidemme avulla voit parantaa työympäristön visuaalista ilmettä ja pehmentää toimiston äänimaailmaa. Melu on keskeinen työsuojeluhaitta, joka koskettaa monia. Useissa tutkimuksissa on todettu, että hyvin toteutetussa toimistossa hyvä ääniympäristö voi pitkällä aikavälillä nostaa työtehoa jopa 10 %.

 

Hush Light Roudn akustoiva paneeli1. Tila kauniiksi akustoivilla seinäpaneeleilla

Höyhenenkevyt Hush Light Round akustiikkapaneeli on ääntä vaimentava paneeli. Paneeli voidaan asentaa tauluna seinälle tai vaihtoehtoisesti kattoon. Paneeli valmistetaan Basotect® 55 mm solumuovista, jota käytetään keveyden, paloturvallisuuden ja A-luokan äänenvaimennuksen ansiosta niin lentokone- kuin autoteollisuudessakin. Hush Light Round akustiikkapaneeli verhoillaan laadukkaalla Camira Cara kankaalla, jossa on paljon värivaihtoehtoja. Tuote on mahdollista saada myös kuvaprintillä. Paneeli kiinnitetään seinälle tai kattoon piilokiinnikkeillä. Hush Light Round Akustiikkapaneeli on saatavissa sekä vakio- että erikoiskokoisina.

Diamond ja City 3D akustiikkapaneeleilla saat helposti näyttävän akustoivan seinän. Neliön muotoisilla, kohokuvioiduilla paneeleilla huoneen äänimaailma paranee ja jälkikaiunta vähenee ja melutaso laskee. Samalla paneeli toimii sisustuselementtinä. Kiinnitä useita saman- tai erivärisiä paneeleja toistensa viereen saadaksesi seinälle hauskan kuvion. Valittavana on kolme eri väriä, valkoinen, harmaa tai musta. Akustiikkapaneelimme soveltuvat käytettäväksi toimistoissa, neuvottelutiloissa, auloissa tai vaikkapa kotona.

Aulakalusteet Oulu

2. Monipuolinen Eco-Silence akustoiva levy seinälle tai työpöytään

Päästä mielikuvituksesi valloilleen ja ota osaksi toimistosi akustiikkaratkaisuja Eco-Silence akustoiva levy. Kierrätysmuovista valmistettu kevyt huopamainen materiaali on työstettävissä monenlaisiksi kuvioiksi ja sitä voidaan käyttää myös ilmoitustauluna tai etulevynä työpöytään. Tuotteeseen voidaan leikata yrityksen logo tai siihen voidaan printata vaikka maisema. Tuotteella on ISO 9001-2008 laatusertifikaatti. Esimerkiksi neuvotteluhuoneen äänimaailmaa muutat paljon koko seinän levyttämisellä. Levyn paksuus on 9 mm ja näin saat samalla helposti mielenkiintoisen seinäpinnan eivätkä vanhat taulureiät häiritse.

VM-Carpet Retro matto Oulun Yrityskalustosta3. Matto lattialle

Yksi häiritsevistä äänistä avokonttoreissa on kenkien kopina. Yhä suositumpaa onkin matoittaa kriittiset tilat. Helppohoitoisilla, likaa hylkiväksi käsitellyillä, antistaattisilla ja paloturvallisilla matoilla luodaan hyvää akustiikkaa ja iloa silmälle niin käytäville, auloihin kuin neuvottelutiloihinkin. VM Carpetin laadukkaat ja kestävät julkitilamatot, voidaan räätälöidä mittojen mukaan tilaan sopivaksi. Materiaalivaihtoehtoja on useita luonnollisesta villasta sisaliin ja keinokuitu polyamidiin saakka.

 

Puhelinkopit Yrityskalustosta

4. Puhelinkoppi avokonttoriin tai aulaan

Puhelinkopilla saat yksityisyyttä ja keskittymisrauhaa puhelinkeskusteluihin. Module Solo puhelinkoppi mahdollistaa keskittymisen hektisimmässäkin ympäristössä. Se sulkee avotoimistojen ja aulatilojen hälyäänet ulkopuolelle ja luo täydelliset puitteet puhelinkeskustelullesi. Työtoverisi eivät häiritse sinua, eikä sinun tarvitse huolehtia häiritseväsi heitä – ulkopuoliset äänet eivät kuulu Modulen sisään, eivätkä äänet sieltä ulos. Solon äänieristys hiljentää niin avokonttorin kuin aulatilojenkin taustaäänet, ja vinot seinäpinnat luovat akustisesti miellyttävät olosuhteet työntekoon. Tehokas ilmanvaihto varmistaa raikkaan ilman ja kirkkaan ajatuksenjuoksun. Epäsuora valaistus on suunniteltu häikäisemättömäksi, jotta tilassa on hyvä tehdä töitä. Pienessä pöydässä on tilaa kannettavalle tietokoneelle. Tason alla on virtapistoke ja USB portti. Tehokasta työntekoa – sekä puhelinkopissa että sitä ympäröivässä toimitilassa. Oli kyseessä puhelinkeskustelu, Skype-palaveri tai vaikkapa ongelmanratkaisu- tai kirjoitustehtävä, Module Solo luo puitteet onnistumisellesi. Puhelinkopissa on helppo keskittyä vain ja ainoastaan olennaiseen.

Silkkikasvit toimistoihin Yrityskalustosta

5. Silkkikasveilla viihtyisyyttä

Korkealaatuiset silkkikasvit ovat niin ikään tyylikäs sisustuselementti, joka akustoi. Silkkikasveja voidaan käyttää erilaisissa tiloissa ja ne soveltuvat erityisesti pimeisiin kohteisiin. Silkkikasvit ovat edullisia ja niillä on pitkä elinikä. Ne ovat helppohoitoisia, ne voidaan pestä, eivätkä ne haalistu auringonvalossa. Silkkikasveilla rajaat toimistossasi alueita, etkä tarvitse erillisiä sermejä. Silkkikasvien koko vaihtelee aina 50 cm:stä 5 metriin.