Eco-Silence logot ja muut akustiikkatuotteet myy Oulun Yrityskalusto Oy.

Eco-Silence akustiset levyt osaksi sisustusta

Lujatalo Oy:n muuttaessa uuteen toimipisteeseen Rautionkadulle suunnittelimme heille yhteistyössä sopivan yleisilmeen käyttämällä monikäyttöistä Eco-Silence levyä. 9 mm vahvalla Eco-Silence levyllä paransimme tilojen akustiikkaa ja ennen kaikkea viihtyisyyttä.

Lujatalon uusissa tiloissa haluttiin panostaa erityisesti työntekijöiden viihtyvyyteen sekä työhyvinvointiin ottamalla huomioon tilojen ääniympäristö. Useissa tutkimuksissa on todettu, että investointi ääniympäristöön on taloudellisesti kannattavaa. Hyvin toteutetussa toimistossa hyvä ääniympäristö voi pitkällä aikavälillä nostaa työtehoa jopa 10 %. Tämä toteutuu melun takia hukkaan menevän ajan vähenemisellä, kun viereisen kollegan puhelinkeskustelu tai neuvottelu asiakkaan kanssa ei häiritse omaa työskentelyä.

Personoituja ratkaisuja

Asiakkaan kanssa yhteistyössä suunnittelimme Eco-Silence levystä Lujatalon omia värejä käyttäen monipuolisia akustiikkaa parantavia ratkaisuja. Koska Eco-Silence levy on 9 mm paksu, kierrätysmuovista valmistettu kevyt huopamainen materiaali, sitä on helppo työstää monenlaisiksi kuvioiksi. Tässä kohteessa leikkasimme Eco-Silence arkit määrämittaan ja logot asiakkaan toiveiden mukaan.

Tauko- ja neuvottelutilassa Eco-Silencea käytettiin isona pintana pehmentämään ääntä ja vähentämään ikävää kaikua. Työhuoneissa, samalla kun Eco-Silence akustoi, se toimii myös kiinnityspintana ja muistitauluna tärkeille asioille. Samaa levyä käytettiin myös etulevyinä työpöydissä. Se siistii työpisteen johdot näkyviltä ja toimii tarvittaessa hamesuojana. Ja jos jalka osuu, ei kolise. Lisäksi leikatusta logosta ylijääneillä kirjaimilla piristettiin yleisiä tiloja. Muutamalla kirjaimella personoitiin käytäviä upeasti.

Käyttäjälähtöisellä suunnittelulla ja pienillä, hauskoilla oivalluksilla saadaan kalusteprojektista jouhevasti toteutettu kokonaisuus, joka palvelee asiakasta pitkälle tulevaisuuteen. Mieltämme lämmitti kovasti Lujatalolta saamamme viesti projektin päätteeksi:

”Kiitämme Oulun Yrityskalustoa hyvästä asiakkaan kuuntelemisen taidosta ja yhteistyöstä, niin suunnittelun kuin asennuksenkin puolesta. Näin saimme omannäköiset, toimivat ja viihtyisät toimistotilat käyttöömme.”

Eco-Silence akustiikkalevy ilmoitustauluna

Iso levy (arkin koko 1220 * 2440 mm) toimii loistavasti ilmoitustauluna.

Eco-Silence akustiikkalevy somisteena

Ensimmäisen kuvan kaksivärisistä isoista levyistä aukileikatut kirjaimet hyödynnettiin sellaisenaan toisessa huoneessa.