Ergonomiaraha Yrityskalustosta

Yrityskalusto on aloittanut OP Yrityspankki Oyj:n kumppaniliikkeenä. Yhteistyömme mahdollistaa kotitalouksille ja yrityksille myönnettävän Ergonomiarahan käyttämisen kalustehankinnoissa.

Kotisi Ergonomiaraha

Kotisi Ergonomiaraha mahdollistaa kotitalouksille rahoituksen isompaan kalustusprojektiin tai yksittäiseen tuoteostokseen, olit itse minkä tahansa pankin asiakas. Voit hankkia etätyöpisteen tai muita kalusteita kotiisi ja maksaa sinulle sopivissa kuukausierissä. Ergonomiarahan pienin haettava luotto on 2 000 €, mutta itse ostoksesi voi olla kalustetarpeesi mukaan tätä summaa pienempi, jolloin luotto lähtee voimaan ostosi toteutuneesta summasta. Saat hankinnoillesi joustavan maksuajan ilman erillistä käsirahaa. Lisäksi ensimmäinen kuukausi on aina kuluton ja koroton.

Lue kaikki ehdot.

Yrityksesi Ergonomiaraha

Yrityksesi Ergonomiaraha on yrityksille vakuudeton ja joustava kertaluotto, joka pahdollistaa laadukkaiden toimistokalusteiden hankinnan yrityksille, toimialaa katsomatta. Saat hankinnoillesi jopa 60 kuukautta joustavaa maksuaikaa. Yrityksesi Ergonomiarahaa voit hakea maksimissaan 20 000 €, mutta itse ostoksesi voi olla kalustetarpeesi mukaan haettua summaa pienempi, jolloin luotto lähtee voimaan ostosi toteutuneesta summasta. Ergonomiarahan avulla voit maksaa toimitilan kalusteet yrityksellesi sopivissa joustavissa kuukausierissä. Omistusoikeus tuotteisiin siirtyy heti.

Lue kaikki ehdot.

 Lisätietoa rahoituksesta

  • Et tarvitse vakuuksia tai takaajia
  • Saatavissa kaikkien pankkien asiakkaille
  • Kiinteä kuukausierä
  • Soveltuu tuotteiden ja palveluiden rahoittamiseen, esim. asennustyöt
  • Sopii isomman hankinnan tai yksittäisen tuotteen rahoittamiseen
  • Tehtyäsi rahoitussopimuksen voit tehdä ostoksia heti
  • Voit maksaa kuukausittain minimisumman tai isomman erän, tai vaikka koko luoton kerralla pois

Näin haet rahoitusta:

 1.Rahoitushakemus

Täytä rahoitushakemus liikkeeseen verkossa, saat päätöksen saman tien. Hakemus ei sido lainan nostamiseen.

2. Kaupanteko

Kerro liikkeessämme, että maksat Ergonomiarahalla ja näytä henkilöllisyystodistuksesi.

3. Takaisinmaksu

Saat laskun suoraan OP:lta kerran kuukaudessa. Voit lyhentää luottoa joustavasti maksamalla minimisumman, isomman määrän tai vaikka koko luoton kerralla pois.

Jäikö joitain epäselväksi? Kysy rohkeasti puh. 08 535 8100.

 

Ergonomiaraha on joustava rahoitusratkaisu kalustehankinnoillesi