Etätöissä keväthangilla

Kevätauringon vallatessa alaa, yhä useampi meistä pakkaa läppärin laukkuunsa ja suuntaa matkansa mökille, laskettelukeskukseen tai kaukokohteeseen. Minne tahansa suuntaatkin etätöihin, muistahan huolehtia siellä myös omasta työhyvinvoinnista ja ennen kaikkea ergonomiasta.

Meillä Yrityskalustossa on tarjolla useita ergonomiaa parantavia ratkaisuja, jotka helpottavat arkea ja parantavat työhyvinvointia. Tässä teille koottuna muutama, joista voit valita helposti itselle sopivan ratkaisun.

Mekaanisesti säädättävät työpöydät

Mekaanisesti säädettävä työpöytä on loistava valinta mökille, oli siellä vapaita sähköpistorasioita tai ei. Mekaanisesti säädettävässä pöydässä sähköjohto ei rajoita pöydän sijoittelua, etkä tarvitse jatkoroikkaa, vaan voit sijoittaa työpöytäsi esimerkiksi kuistille maiseman ja linnunlaulun äärelle. Samalla voitat ergonomiassa ja jaksat tehdä päivän työt kevyesti ja voimia jää myös vapaa-ajalle. Uudet kaasujousipöydät toimivat samalla tavalla kuin sähköpöytä, niin istuma- kuin seisomatyössä, aina halusi mukaan. Tyypillisimmillään kaasujousipöydän säätöalue on 72 – 121 cm, mikä mahdollistaa hyvän ergonomian työskentelitpä joko istuen tai seisten.

Salli kaasujousipöydät Oulun Yrityskalustosta

Salli Small Desk tai Salli Work Desk

Sallilla on kaksi mekaanisesti säädettävää pientä työpöytämallia. Salli Small Desk ja Salli Work Desk ovat helposti korkeussäädettäviä, joten niitä voidaan käyttää istuen tai seisten työskentelyyn. Pyörät edessä tekevät pöydistä helposti liikuteltavia. Pöytien pienet kannet helpottavat niiden sijoittamista kohteessa, ollen kuitenkin käytännöllisiä, täysiverisiä työpöytiä.

Etätyöpiste työtuolilla kotitoimistoon Oulun Yrityskalustosta

Tolppajalkaiset pöydät

Jos kuitenkin olet sitä mieltä, että aktiivipöydät ovat höpötystä ja sinä istut. Niin valitsethan silloin pöydän, joka on säädetty juuri sinulle sopivaksi. Tolppajalkainen pöytä on erinomainen valinta, jos käyttäjät ovat saman pituisia tai heitä on vain yksi. Riittää, kun säädät pöydän jalat kerran haluamaasi korkeuteen, jolloin pöytä on aina valmiina käytettäväksi sopivassa korkeudessa.

 

Klaffipöytä_ilmanlogoaKlaffipöydät

Ovatko tilasi pienet ja mielellään levität työasiat mökin ruokapöydälle? Oletko aivan varma, että se on paras ratkaisu? Tietoturva, riski kaataa juomat koneelle ja tunne, että olet aina toisten edessä, ovat hyvin konkreettisia ongelmia etätöitä tehdessä. Mieti, löytäisitkö kuitenkin tilaa klaffipöydälle? Seinään kiinnitettävä taittopöytä, eli klaffipöytä saadaan mahtumaan hyvin pieneen tilaan. Pöydän korkeus voidaan valita vapaasti, esimerkiksi tuolisi mukaan. Klaffipöytä taittuu nätisti seinän viereen, pois edestä, aina kun et tarvitse sitä. Klaffipöydän voit ottaa esille ja käyttöön todella nopeasti, silloinkin kun tarvitset mökkivieraille lisää ruokailupaikkoja tai apupöydäksi juhliin.

Sähköpöydät

Jos mikään näistä edellä mainitusta ei tunnu hyvälle vaihtoehdolle etätyöpöydäksi, meillä on tarjota paljon muitakin vaihtoehtoja. Esimerkiksi, jos työpöydällä on useita eripituisia käyttäjiä, sähköpöydän helppokäyttöisyys on erinomainen vaihtoehto. Silloin, kun et tarvitse työpöytää, toimii se vaikka kätevästi sohvapöytänä tai ruokapöytänä. Työskentelykorkeutta on helppo ja nopea säätää tarpeen mukaan nappia painamalla. Lisäksi kokoja löytyy tilaan kuin tilaan.

 

Jos työskentelet etätöissä mökillä, älä tingi työergonomiasta.

Meiltä Yrityskalustosta löydät jokaiselle kukkarolle sopivat ratkaisut ergonomian parantamiseksi ja työhyvinvoinnin lisäämiseksi.
Ota rohkeasti yhteyttä, me palvelemme Sinua Maikkulan Yrityskylän kivijalkamyymälässä sekä netissä, osoitteessa www.yrityskalusto.fi.

Ja toki toimitukset onnistuvat koko Suomeen, vaikka sinne mökille.