Etätyömökkeily – kesän 2021 kuumin trendi?

Auringon säteet lämmittävät ja mieli vetää mökille. Ilmojen lämmetessä meidän monen haaveena on läppärin siirtäminen laiturille tai pihalle riippumattoon. Tämä on ihan hyvä idea, mutta pidempiaikaisesti sitä ei voi suositella kenellekään. Vaarana on, että loppukesä mene sairauslomalla, selkää potiessa.

Mekaanisesti säädettävä työpöytä on loistava valinta mökille, oli siellä sähköt tai ei. Mekaanisesti säädettävässä pöydässä sähköjohto ei rajoita pöydän sijoittelua, etkä tarvitse jatkoroikkaa, vaan voit sijoittaa työpöytäsi esimerkiksi kuistille maiseman ja linnunlaulun äärelle. Samalla voitat ergonomiassa ja jaksat tehdä päivän työt kevyesti ja voimia jää myös vapaa-ajalle. Uudet kaasujousipöydät toimivat samalla tavalla kuin sähköpöytä, niin istuma- kuin seisomatyössä, aina halusi mukaan. Tyypillisimmillään kaasujousipöydän säätöalue on 72 – 121 cm, mikä mahdollistaa hyvän ergonomian työskentelitpä joko istuen tai seisten.

Moon tai One kaasujousipöydät ovat oivallinen vaihtoehto työpöydäksi mökille. Moon pöydässä saat muotoillun kannen hyödyt lisätuen käsille antavassa muodossa. One kaasujousipöydässä suorakaiteenmuotoisen kannen koon valitseminen tilan mukaan on helpompaa. Molemmissa vaihtoehdoissa parasta on täysi sähköttömyys, pöydän paikan voit valita vapaasti. One kaasujousipöytään lisävarusteeksi on valittavissa rullat. Pöytää on helppo siirtää rullilla tarpeen mukaan, kun mökille tulee vieraita ja työpöytäsi on kaikkien edessä.

 

Jos kuitenkin olet sitä mieltä, että aktiivipöydät ovat höpötystä ja sinä istut. Niin valitsethan silloin pöydän, joka on säädetty juuri sinulle sopivaksi. Tolppajalkainen pöytä on erinomainen valinta, jos käyttäjät ovat saman pituisia tai heitä on vain yksi. Riittää, kun säädät pöydän jalat kerran haluamaasi korkeuteen, jolloin pöytä on aina valmiina käytettäväksi sopivassa korkeudessa.

 

Ovatko tilasi pienet ja mielellään levität työasiat mökin ruokapöydälle? Oletko aivan varma, että se on paras ratkaisu? Tietoturva, riski kaataa juomat koneelle ja tunne, että olet aina toisten edessä, ovat hyvin konkreettisia ongelmia etätöitä tehdessä. Mieti, löytäisitkö kuitenkin tilaa klaffipöydälle? Seinään kiinnitettävä taittopöytä, eli klaffipöytä saadaan mahtumaan hyvin pieneen tilaan. Pöydän korkeus voidaan valita vapaasti, esimerkiksi tuolisi mukaan. Klaffipöytä taittuu nätisti seinän viereen, pois edestä, aina kun et tarvitse sitä. Klaffipöydän voit ottaa esille ja käyttöön todella nopeasti, silloinkin kun tarvitset mökkivieraille lisää ruokailupaikkoja tai apupöydäksi juhliin.

Jos mikään näistä edellä mainitusta ei tunnu hyvälle vaihtoehdolle etätyöpöydäksi, meillä on tarjota paljon muitakin vaihtoehtoja. Esimerkiksi, jos työpöydällä on useita eripituisia käyttäjiä, veivipöydän helppokäyttöisyys ja sähköttömyys on erinomainen vaihtoehto. Jälleen pöytä on helppo sijoittaa melkeinpä minne tahansa, koska pöytä itsessään ei tarvitse sähköä. Silloin, kun et tarvitse työpöytää, toimii se vaikka kätevästi baaripöytänä. Työskentelykorkeutta on helppo ja nopea säätää tarpeen mukaan vain veivaamalla kammesta.

Jos työskentelet etätöissä mökillä, älä tingi työergonomiasta.

Meiltä Yrityskalustosta löydät jokaiselle kukkarolle sopivat ratkaisut ergonomian parantamiseksi ja työhyvinvoinnin lisäämiseksi.
Ota rohkeasti yhteyttä, me palvelemme Sinua koko kesän Maikkulan Yrityskylän kivijalkamyymälässä sekä netissä, osoitteessa www.yrityskalusto.fi.

Ja toki toimitukset onnistuvat koko Suomeen, vaikka sinne kesämökille.