Free lattiasermit myy Oulun Yrityskalusto Oy.

Etätyöpiste työsuhde-eduksi

Työskentelevätkö työntekijäsi hybridimallissa, etätyöpiste työsuhde-eduksi?

Oletko lainannut korona-aikana työpöytää tai työtuolia työntekijällesi kotiin ja nyt toimistolla on pula kalusteista? Tai tarvitsisiko työntekijäsi ergonomiset kalusteet kotitoimistolle? Pelkän etätyön negatiiviset puolet ovat alkaneet tulla näkyviin alkuinnostuksen laannuttua. Hybridimallilla mahdollistat uusien työntekijöiden helpomman sisäänpääsyn työhön ja työyhteisöön. Saat työntekijät erottamaan työn ja vapaa-ajan.

Kalustevuokrauksella toimistokalusteet määräajaksi täydentämään yrityksen omia kalusteita, ilman pääomaa

Yrityskalusto palvelee asiakkaitaan kokonaisvaltaisesta tarjoamalla mahdollisuutta toimistokalusteiden lyhytaikaiseen vuokraukseen. Tähän palvelukokonaisuuteen kuuluu kalustetoimitus, asennus ja kalusteiden poisnouto. Asiakas ei sitoudu ostamaan kalusteita, vaan vuokraa kalusteet haluamalleen ajalle.

Vuokraamme kalusteet lyhytaikaisiin tarpeisiin: projekteihin, väliaikaistiloihin, etätyöpisteisiin jne. Vuokrausaika voi vaihdella. Yrityskaluston omassa kalustevuokrauksessa yksi merkittävimmistä palvelun eduista on, ettei yrityksesi tarvitse odottaa pitkiä toimitusaikoja. Kalustevuokrauksen mallisto löytyy varastotuotteistamme.

Kalusteleasingillä yrityksesi saa verotuksellisia hyötyjä

Pidempiaikaiset, tai kokonaisvaltaisen tilasuunnitelman, toteutamme Tukirahoituksen kanssa yhdessä tarjoamallamme kalusteleasingillä. Myös kotitoimistojen kalusteet ovat vuokrattavissa tällä mallilla. Vuokrat ovat verotuksessa ja kirjanpidossa vähennyskelpoisia kuluja Suomen FAS-tilinpäätöksessä. Lisäksi vuokrien osalta on Alv-vähennysoikeus.

Toimitilakalusteiden leasingvuokrauksessa maksutapana on kertasuorituksen sijaan vuokraus 2 – 5 vuoden ajalle. Sen jälkeen vaihtoehtoina on kalusteiden päivittäminen uusiin, ajanmukaisiin kalusteisiin tai kalusteiden lunastaminen yrityksen omistukseen pienellä jäännösarvolla. Leasingin edut ovat tuttuja yritysautojen ja tietotekniikkatuotteiden puolelta, joiden koetaan vanhenevan ajan myötä.

Etätyöpiste-etu on loistava palkanlisä!

Kalusteleasing mahdollistaa työtehoa ja viihtyvyyttä tukevien kalusteiden hankkimisen koko yritykselle samalla kertaa ilman, että hankintoja tarvitsee jakaa pieniin osiin. Ennen kaikkea leasingvuokraus mahdollistaa kalusteiden hahmottamisen työn tekemisen kannalta tärkeinä työkaluina huoltoautojen tai tuotantokoneiden tavoin – molemmat yleisesti vuokrattuja ennemmin kuin ostettuja. Myös mittatilaustuotteet ja tuotemerkkituotteet ovat hankittavissa leasingrahoituksella.

Kysy tarjous, vuokrausehdot neuvotellaan aina tapauskohtaisesti!

Jos haluat kuitenkin omistaa –  Muista joustava osamaksumme, ergonomiaraha.