Huolettoman autohuollon kalustusprojekti

Autohuolto Lohilahti Oulun Ruskossa rakennutti itselleen uudet toimitilat. Muuton lähestyessä tarvittiin kalusteet, jotka sopivat heidän tarpeisiin.

Yrittäjä Jaakko Lohilahti kysyi tarjousta Yrityskalustosta ja myyntineuvottelija Minna Lauri innostui ja tempautui mukaan hänen ideoihinsa. Yhteistyössä suunniteltiin tilaan sopiva värimaailma sekä näyttävä ja tyylikäs tiskikokonaisuus.

Suunnittelussa oli tärkeää huomioida asiakkaan tarpeet ja lisätä asiakaspalvelutiskiin työskentelytilat ja hyvä työergonomia kahdelle hengelle. Lisäksi panostettiin näyttävän tyylikkääseen vastaanottotilaan ja asiakkaiden odotustilaan.

Jaakko Lohilahti kertoo projektista:  ”Yhteistyö toimi alusta asti mutkattomasti ja sujuvasti. Kalusteratkaisuista ja värimaailmasta oli helppo neuvotella, kun näkemys kokonaisuudesta oli Minnan kanssa samankaltainen. Kokonaisuus onnistui hienosti suunnittelusta asennukseen asti ja sovitussa aikataulussa.

Nyt on hyvä lähteä palvelemaan asiakkaita vielä monipuolisemmin, kun on isot, omannäköiset, tyylikkäät ja toimivat tilat. Kalusteet täydentävät kokonaisuuden loistavasti.”

 

On ollut suuri ilo olla mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa asiakaspalvelutiloja Autohuolto Lohilahti Oy:lle.
Haluamme kiittää hyvästä yhteistyöstä ja toivotamme huolettomia huoltoja ja ajokilometrejä asiakkaillenne.


  

Tiskin korkeus on sopiva asiakkaan  palvelemiseen.

Työntekijöiden ergonomia on huomioitu tiskin takana. Molemmat pöydät voidaan säätää portaattomasti käyttäjän tarvitseman korkeuden mukaisesti. Kannen syvyys 70 cm, jotta palveluetäisyys säilyy hyvänä.

Säilytyskalusteet samassa värimaailmassa.