Kalusteleasing


Leasingsopimus eli kalustevuokraus tuo yrityksellesi monia etuja

Nopeuttaa ja helpottaa toimistosi kalustamista

Rahoitus järjestyy joustavasti kauttamme. Kalusteet toimivat vakuutena, eikä yleensä muita vakuuksia tarvita. Leasingrahoituksella yrityksesi toimistokalusteet pysyvät nykyaikaisena. Lisäksi lisähankinnat ovat yrityksesi tarpeiden mukaan mahdollisia, edellytyksenä on kuitenkin aina rahoituspäätös hankinnalle.

Pääomaa ei tarvitse sitoa yrityksesi investointeihin

Sovittu vuokra helpottaa yrityksesi budjetointia ja rahoitussuunnittelua, näin kulut ovat helposti ennustettavissa. Yrityksesi varat ja vakuudet vapautuvat muihin investointeihin.

Yrityksesi saa verotuksellisia hyötyjä

Vuokrat ovat verotuksessa ja kirjanpidossa vähennyskelpoinen kulu Suomen FAS-tilinpäätöksessä. Lisäksi vuokrien osalta on Alv-vähennysoikeus.

Leasing kauden jälkeen voit lunastaa kalusteet itsellesi pienellä jäännösarvolla.

Lisäpalveluita yrityksesi arjen helpottamiseen

Hankkimiesi kalusteiden vakuuttaminen hoituu vaivattomasti rahoitusliikeen Laiteturvalla. Laiteturva takaa riittävän vakuutusturvan toimistokalusteillesi koko sopimuskauden ajaksi. Voit myös vakuuttaa hankkimasi tuotteet olemassa olevalla vakuutuksellasi.

Sopimusten allekirjoittaminen voidaan helposti toteuttaa sähköisellä allekirjoituksella, johon tarvitset vain henkilökohtaiset verkkopankkitunnuksesi.

Toteutamme kalusteleasingin yhdessä Tukirahoituksen kanssa.

Tukirahoituksen toiminta on alkanut vuonna 1987 ja Nordea Rahoitus Suomi Oy:n tytäryhtiönä on osa Nordea-konsernia.

Ota yhteyttä niin tehdään kalustetarjous leasingillä!