Kalusteleasing

Kalusteleasing Yrityskalustosta


Leasingsopimus eli kalustevuokraus tuo yrityksellesi monia etuja


Varmista kalusteleasing avulla, että yritykselläsi on aina ajantasalla olevat kalusteet

Oletko miettinyt, että myös yrityksen organisaation rakenne elää ja muuttuu? Leasing avulla saat organisaation puitteet pysymään ajantasalla!

Toimitilakalusteiden leasingvuokrauksessa maksutapana on kertasuorituksen sijaan vuokraus 2 – 5 vuoden ajalle. Sen jälkeen vaihtoehtoina on kalusteiden päivittäminen uusiin, ajantasaisiin kalusteisiin tai kalusteiden lunastaminen yrityksen omistukseen pienellä jäännösarvolla. Leasingin edut ovat tuttuja yritysautojen ja tietotekniikkatuotteiden puolelta, joiden koetaan vanhenevan.

Vuokraus mahdollistaa työtehoa ja viihtyvyyttä tukevien kalusteiden hankkimisen koko yritykselle samalla kertaa ilman, että hankintoja tarvitsee jakaa pieniin osiin. Ennen kaikkea leasingvuokraus mahdollistaa kalusteiden hahmottamisen työn tekemisen kannalta tärkeinä työkaluina huoltoautojen tai tuotantokoneiden tavoin – molemmat yleisesti vuokrattuja ennemmin kuin ostettuja. Myös mittatilaustuotteet ja tuotemerkkituotteet ovat vuokrattavissa.

Kalusteleasing nopeuttaa ja helpottaa toimistosi kalustamista

Rahoitus järjestyy joustavasti kauttamme. Kalusteet toimivat vakuutena, eikä yleensä muita vakuuksia tarvita. Leasingrahoituksella yrityksesi toimistokalusteet pysyvät nykyaikaisena. Lisäksi lisähankinnat ovat yrityksesi tarpeiden mukaan mahdollisia, edellytyksenä on kuitenkin aina rahoituspäätös hankinnalle.

Pääomaa ei tarvitse sitoa yrityksesi investointeihin

Sovittu vuokra helpottaa yrityksesi budjetointia ja rahoitussuunnittelua, näin kulut ovat helposti ennustettavissa. Yrityksesi varat ja vakuudet vapautuvat muihin investointeihin.

Yrityksesi saa verotuksellisia hyötyjä

Vuokrat ovat verotuksessa ja kirjanpidossa vähennyskelpoisia kuluja Suomen FAS-tilinpäätöksessä. Lisäksi vuokrien osalta on Alv-vähennysoikeus.

Leasing kauden jälkeen voit lunastaa kalusteet itsellesi pienellä jäännösarvolla.

Lisäpalveluita yrityksesi arjen helpottamiseen

Hankkimiesi kalusteiden vakuuttaminen hoituu vaivattomasti rahoitusliikkeen Laiteturvalla. Laiteturva takaa riittävän vakuutusturvan toimistokalusteillesi koko sopimuskauden ajaksi. Voit myös vakuuttaa hankkimasi tuotteet olemassa olevalla vakuutuksellasi.

Sopimusten allekirjoittaminen voidaan helposti toteuttaa sähköisellä allekirjoituksella, johon tarvitset vain henkilökohtaiset verkkopankkitunnuksesi.

Toteutamme kalusteleasingin yhdessä Tukirahoituksen kanssa.

Tukirahoituksen toiminta on alkanut vuonna 1987 ja Nordea Rahoitus Suomi Oy:n tytäryhtiönä on osa Nordea-konsernia.