Kasoppi – Yrityskaluston verkkokauppa aukeaa 1.11.2022

Kulutamme yli puolet päivästämme istumiseen. Syömme, katsomme televisiota, matkustamme ja suurimman osan työstä teemme istuen. Työergonomiaan panostamisella voidaan helposti vaikuttaa toiminnan tehokkuuteen ja ehkäistä näin toimistotyön kuormittavuutta. Kasoppi verkkokauppa on luotu auttamaan sinua jokapäiväisissä ergonomia -ongelmissa. Laaja varastotuotteiden valikoima ottaa huomioon erilaiset tarpeet ja tarjoaa paljon erilaisia vaihtoehtoja työergonomian parantamiseen.

Tuotteiden tilaaminen on vaivatonta Kasoppi verkkokaupassa!

Yrityskaluston Internetsivut toimivat edelleen normaalisti. Olemme vain lisänneet tuotteisiin, joita meillä on varastossa, mahdollisuuden ostaa niitä aidosta verkkokaupasta.

Kasoppi palvelee pieniä kokonaisuuksia hankittaessa, sieltä voit ostaa esimerkiksi yksittäisen tuolin, pelkän pöydän kannen tai sähkörungon.

  • Toimitamme tuotteet suoraan kotiovelle
  • Voit noutaa ne Oulun Maikkulan varastosta
  • Tai voit noutaa 24/7 noutopisteestämme.

Roskilde baarituoli on siro ja tyylikäs baarituoli. Sen myy Oulun Yrityskalusto Oy.
Magnus roller ja muut neuvottelutuolit myy Oulun Yrityskalusto Oy.

 

 

 

 

Klikkaa ostoksille  – saat 20 % alennuksen* koodilla A2X2C2KC kaikista Kasopin normaalihintaisista tuotteista.

 

Uuden Kasoppi -sivuston kehitys jatkuu asiakaspalautteen pohjalta. Arvostamme mielipidettäsi ja toivommekin, että annat meille arvokasta käyttäjäpalautetta.

Yrityskalusto.fi sivustolta löydät edelleen paljon valmiita tuotekokonaisuuksia. Teemme mielellämme henkilökohtaisesti tarjoukset isommista kaluste-eristä tai tarjouskokonaisuuksista. Otathan rohkeasti yhteyttä!

 

*Alennus on voimassa 30.11.2022 saakka.