Takuuaikainen korjausprosessi ja korjausorganisaatio

Mitä jos jokin tilaamistani tuotteista on viallinen?

Teemme kaikkemme varmistaaksemme tuotteidemme korkeimman mahdollisen laadun. Valmistuksen ja asennuksen aikana ja ennen toimitusta suoritetaan testejä, jotka varmistavat sen, että jokainen tuote on laadukas. Mikäli löydät tuotteen, joka ei täytä näitä standardeja otathan yhteyttä suoraan liikkeeseen ongelman ratkaisemiseksi.

Takuuaika on viisi vuotta työtuoleille ja sähköpöydille, muut vakiotuotteet 2 vuotta, normaalissa toimisto/julkitilassa (8 h/vrk) käyttöolosuhteissa, ellei toisin mainita.

Myyjällä on materiaali- ja valmistusvirheiden osalta oikeus valintansa mukaan joko korjata tai toimittaa uusi vastaava tavara tai mikäli tämä ei ole mahdollista, myöntää alennus tavaran hinnasta. Tavaran korjaaminen tai uuden toimittaminen ei pidennä takuuaikaa. Korjaamista varten Oulun Yrityskalusto Oy:llä on useampia kalusteasentajia, jotka pystyvät vankalla ammattitaidolla määrittelemään korjaustarpeen tai mahdollisen vaihdon. Yrityksestämme löytyy myös koulutuksen saanut puuseppä. Mikäli korjattavan tuotteen puuttuminen aiheuttaa asiakkaalle haittaa on mahdollista järjestää korvaava tuote käyttöön, tästä ei tule kuluja asiakkaalle.

Edellä esitetystä poiketen asiakaskohtaisille päällisille tai pintakäsittelyille ja luonnonmateriaalien ominaisuuksille ei myönnetä takuuta. Takuu alkaa tavaran toimitushetkestä. Takuu on voimassa edellyttäen, että tavaraa on käytetty ja varastoitu huolellisesti sen käyttötarkoituksen sekä käyttö- ja hoito-ohjeiden mukaisesti sekä että se on asennettu asennusohjeiden mukaisesti yrityksen omien asentajien toimesta.

Takuu ei kata normaalia kulumista, luonnonmateriaalien värivaihteluita eikä virheitä, jotka ovat aiheutuneet asiakkaan tuottamuksesta. Myyjä ei ole velvollinen korvaamaan asiakkaalle välillisiä vahinkoja, joita mahdollisesti on tuotteen virheellisyydestä aiheutunut. Takuu on voimassa vain alkuperäiselle ostajalle.

Takuuaikaisten asioiden käsittely on yrityksessä organisoitu siten, että asiakas saa vastauksen takuuhuoltopyyntöön ja haitta pyritään minimoimaan mahdollisimman nopeasti. Aloitamme takuukorjaukset viipymättä, viimeistään viikon sisällä ilmoituksen saapumisesta. Tällöin asiakas saa arvion korjauksen kestosta ja etenemistavasta.

Takuuprosessi

  1. Ennen tuotteen palauttamista ottakaa yhteyttä sähköpostilla (oulunyrityskalusto@oulunyrityskalusto.fi) tai puhelimitse 08 535 8100.
  2. Lähettäkää meille oheisen mallikaavakkeen mukaiset tiedot.

Teemme parhaamme kehittääksemme tuotteidemme laatua ja tästä syystä kaikki asiakaspalaute on enemmän kuin tervetullutta.

Takuulomake

    Käytettehän matkapuhelinnumeroa, jotta voimme olla teihin tarvittaessa yhteydessä myös tekstiviestillä.

    Tilausnumero nopeuttaa asianne käsittelyä.

    Kuvaile aihe ja kohde mahdollisimman yksityiskohtaisesti.

    Liitä mukaan kuvat koko tuotteesta ja viallisesta alueesta tai osasta sekä tuotteeseen kiinnitetystä tunnistetarrasta. Voit lähettää kuvat halutessasi myös erikseen sähköpostin liitteenä osoitteeseen oulunyrityskalusto@oulunyrityskalusto.fi.