Etätyöpisteen kalusteet Yrityskalustosta

Koronaviruksen vaikutus toimintaamme

Laadittu 13.3.2020
Päivitetty 15.4.2020

Yrityskalustossa kannamme huolta viruksen leviämisen estämisestä, ja otamme käyttöön leviämistä ehkäiseviä toimia. Supistamme palvelun laadun varmistamiseksi myymälän aukioloaikaa. Olemme avoinna ma-pe 8.30 – 16.00.

Tapaamiset hoitamaan etänä, kunnes tilanne normalisoituu. Voit soittaa tai laittaa sähköpostia! Voit tilata tuotteita myös ostoskorin kautta!
Osa myyjistämme on jo etätöissä kotona, joten suosittelemme myös tästä syystä yhteydenottoja muuten kuin myymälässä käymällä.

Voit kuitenkin vierailla myymälässämme jos olet täysin oireeton. Kättelyt jätetään rutiineista pois. Pysytellään etäämmällä toisistamme eli pidetään turvavälit myös tuotteiden esittelyssä. Pestään ja desinfioidaan kädet ja noudatetaan muutoinkin viranomaisten antamia suosituksia ja ohjeita. Olemme varanneet myymällään myös hengityssuojaimia ja hanskoja käyttöösi.

Noutaessasi tuotteita, pyydämme itsepalvelua auton pakkauksessa.

Asentajilla on käytössään hanskat, käsidesiä ja maskit.
Autoissamme asentajat desinfioivat hallintalaitteet asennuskohteita vaihtaessaan, välttääkseen mahdollisen viruksen siirtymisen.

Kannathan Sinä puolestasi vastuusi siitä, että siirrät tilaamaasi kalustetoimitusta, jos työpaikallasi on sairastuneita tai altistuneita!

 

Jos työskentelet etäkonttorissa tai karanteenissa kotitoimistossa niin muistathan myös siellä työergonomian. Siihen meillä on tarjota edullinen ja laadukas kompakti etätyöpöytä. Katso malli tästä.

Toimitus kotiin Oulun alueella onnistuu hintaan 42,- (alv0%). Tällöin toimitamme tuotteet osoittamaasi paikkaan ”portaille”. Kotiasennuksia emme tee karanteenikoteihin.

Lue THL:n ohjeita työpaikalle koronavirusepidemian ehkäisyyn.

 

Kaikesta huolimatta  – työniloa ja ergonomisia työpisteitä.