Lyhytaikainen kalustevuokraus

 

Yrityskalusto täydentää palvelujaan tarjoamalla asiakkailleen mahdollisuutta toimistokalusteiden lyhytaikaiseen vuokraukseen. Tähän palvelukokonaisuuteen kuuluu kalustetoimitus, asennus ja kalusteiden poisnouto. Asiakas ei sitoudu ostamaan kalusteita, vaan vuokraa kalusteet haluamalleen ajalle.

Vuokraamme kalusteet lyhytaikaisiin tarpeisiin: projekteihin, väliaikaistiloihin, jne.
Vuokrausaika voi vaihdella 1 vk – 12 kk.
Yrityskaluston omassa kalustevuokrauksessa yksi merkittävimmistä palvelun eduista on, ettei yrityksesi tarvitse odottaa pitkiä toimitusaikoja. Kalustevuokrauksen mallisto löytyy varastotuotteistamme. Vuokrattavat kalusteet voivat olla myös käytettyjä. Tämä on loistava palvelu esim. lyhytaikaisiin etätyötarpeisiin. Yritys voi vuokrata esimerkiksi henkilökunnalleen etätyöpisteet koteihin.

Vuokra-ajan jälkeen kalusteet palautuvat Yrityskalustolle.

 

Etätyöpisteen kalusteet YrityskalustostaEsimerkki ergonomisesta etätyöpisteestä:

Laadukas RS3 sähköpöytä ja
Royal D7 työtuoli

Vuokra 68 €/kk, alv0% + toimitusmaksu

 

 

 

 

Pidempiaikaiset, tai kokonaisvaltaisen tilasuunnitelman, suosittelemme toteuttamaan Tukirahoituksen kanssa yhdessä tarjoamallamme kalusteleasingillä.

Toimitilakalusteiden leasingvuokrauksessa maksutapana on kertasuorituksen sijaan vuokraus 2 – 5 vuoden ajalle. Sen jälkeen vaihtoehtoina on kalusteiden päivittäminen uusiin, ajanmukaisiin kalusteisiin tai kalusteiden lunastaminen yrityksen omistukseen pienellä jäännösarvolla. Leasingin edut ovat tuttuja yritysautojen ja tietotekniikkatuotteiden puolelta, joiden koetaan vanhenevan ajan myötä.

Kalusteleasing mahdollistaa työtehoa ja viihtyvyyttä tukevien kalusteiden hankkimisen koko yritykselle samalla kertaa ilman, että hankintoja tarvitsee jakaa pieniin osiin. Ennen kaikkea leasingvuokraus mahdollistaa kalusteiden hahmottamisen työn tekemisen kannalta tärkeinä työkaluina huoltoautojen tai tuotantokoneiden tavoin – molemmat yleisesti vuokrattuja ennemmin kuin ostettuja. Myös mittatilaustuotteet ja tuotemerkkituotteet ovat hankittavissa leasingrahoituksella.

Kysy tarjous, vuokrausehdot neuvotellaan aina tapauskohtaisesti.

 

JK. Jos haluat kuitenkin omistaa –  Muista joustava osamaksumme, ergonomiaraha.
Siitä voit lukea lisää täältä.