Osta paikalliselta yritykseltä - hyödy ja säästä

Osta paikalliselta yritykseltä – hyödy ja säästä

Miksi ostaisit kasvottomalta nettikauppiaalta, kun vaihtoehtona on paikallinen yritys?

Yrityskalusto on oululainen pitkän linjan toimistokalustamisen asiantuntijaliike. Myyntinäyttelyssämme pääset koeistumaan työtuoleja, tutustumaan lukuisiin sähköpöytämalleihin ja koekäyttämään niitä. Lisäksi voit verrata kangasmalleja sohvakalustoihin tai valita erilaisia säilytyskalusteita tilaasi. Ammattitaitoiset myyjät auttavat valinnoissa ja suunnittelevat kanssasi toimivan kalustekokonaisuuden. Varaston puolelta saat haluamasi tuotteet heti mukaan tai voit tilata niille kuljetuksen ja asennuksen. Siksi siis, Osta paikalliselta yritykseltä – hyödy ja säästä!!

KATSO TARJOUKSIA!

Sähköpöydän monet mahdollisuudet. Muista myös työtuolin koekäyttö. Älä osta netistä - Osta paikalliselta yritykseltäMaksuton ergonomiaopastus

Meillä saat asiantuntevaa palvelua ja maksuttoman ergonomiaopastuksen vierailusi yhteydessä!

Katsotaan sinulle sopiva työskentelyasento ja opastamme työtuolin sekä työpöydän säätämisessä. Yhdessä löydämme valikoimistamme juuri sinulle sopivan työtuolin, työpöydän tai kokonaisen työpisteen. Yli 25 vuoden kokemuksella suunnittelemme pienet sekä suuremmat toimistokokonaisuudet avaimet käteen periaatteella. Lue lisää suunnittelupalvelustamme tästä.

 

Tässä muutama esimerkki Yrityskaluston edullisista tarjouksista. Tarjoukset ovat voimassa 11.4. – 29.4.2022

 

Älä osta netistä - Osta paikalliselta yritykseltä Älä osta netistä - Osta paikalliselta yritykseltä

Älä osta netistä - Osta paikalliselta yritykseltä Älä osta netistä - Osta paikalliselta yritykseltä

KATSO LISÄÄ TARJOUKSIA!

Kalusteet heti mukaan varastosta

Myymälämme yhteydessä on suuri logistiikkavarasto, jossa kasaamme tuotteet valmiiksi ja toimitamme ne asiakkaille sopimuksen mukaan. Saat myymälässä valitsemasi työtuolin tai sähköpöydän heti mukaasi varaston miehiltä tai asentajamme toimittavat ne sopimuksen mukaan. Saat tilaamasi tuotteet ovelle toimitettuna, tai paikoilleen asennettuna, avaimet käteen periaatteella. Varastotuotemalliston lisäksi, meillä on todella laaja tilaustuotemallisto, josta valitsemalla saat juuri sinulle räätälöidyt tuotteet edulliseen hintaan.

Osta paikalliselta yritykseltä – hyödy ja säästä, tervetuloa edullisille kalustekaupoille Maikkulan Yrityskylään!