Olemme aloittaneet toimistokalusteiden vuokrauksen

Oulun Yrityskalusto täydentää palveluitaan tarjoamalla asiakkailleen mahdollisuutta toimistokalusteiden vuokraukseen. Tähän palvelukokonaisuuteen kuuluu suunnittelu, kalustetoimitus, asennus sekä tarvittaessa kalusteiden poisnouto.

Asiakas ei sitoudu ostamaan kalusteita vaan vuokraa kalusteet haluamalleen ajalle. Samalla vapautuu yrityksen pääomaa tuottavampaan käyttöön. Palvelu toteutetaan yhdessä Tukirahoituksen kanssa ja vuokraus edellyttää Tukirahoituksen hyväksyntää.

Yksi merkittävimmistä palvelun eduista on, ettei asiakasyrityksen tarvitse sitoa pääomaa kalusteisiin. Kalusteet voi vuokrata 24, 36, 48 tai 60 kuukaudeksi. Vuokra-ajan jälkeen kalusteet palautettaan myyjälle tai vuokraajan on mahdollista ostaa kalusteet itselleen pienellä korvauksella myyjältä. Palvelu mahdollistaa monenlaisia joustoja. Jos esimerkiksi asiakasyritys palkkaa lisää työntekijöitä, kalusteita on mahdollista lisätä voimassa olevaan sopimukseen kesken vuokra-ajan. Lisättävät kalusteet voi vuokraaja valita itsenäisesti tarpeen mukaan ja vuokra-aika sovitaan yhdessä. Asiakasyritys maksaa kuukausimaksuja koko vuokrauskauden. Kuukausimaksut ovat vuokraajalle verotuksessa vähennettävä kuluerä. Näin ollen vuokraus helpottaa taloussuunnittelua ja ennustettavuutta, koska sopimuskauden maksut ovat tiedossa jo sopimuksen alussa ja kalustekulut voidaan jakaa pitkälle aikavälille.