Asennamme myös maakuntiin - Oulun Yrityskalusto Oy

Paikallinen täyden palvelun talo

Viime päivinä olemme saaneet lukea lukuisien eri toimialojen ongelmista komponenttipulan osalta. Asiakkaidemme iloksi Yrityskalusto on kulkenut vastavirtaan jo pidempään ja toimintamalliimme kuuluu suuri myyntivarasto! Varastossamme on tällä hetkellä hyvin tavaraa, niin sähköpöytiä kuin työtuolejakin.

Viikolla 43/2021 saimme runsaat erät laadukasta RS3 sähkörunkoa ja viikolla 44/2021 työtuolivarasto täydentyi.

 

 

Olet tervetullut noutamaan kalusteita tai toimitamme ne sinulle avaimet käteen -periaatteella. Omat asentajamme toimittavat niin pienet kuin suuretkin tilaukset vuosien ammattitaidolla. Lisäksi luotettava yhteistyökumppanimme Etelä-Suomessa, Asennus Suomi Oy, asentaa kalusteenne, aivan kuten mekin asentaisimme.

Mittatilauskalusteet Oulun Yrityskalustosta

 

Klikkaa helpoille kaupoille verkossa. Olemme jakaneet tuotteemme heti mukaan -tuotteisiin ja tilaustuotteisiin. Heti mukaan tuotteet ovat oikeasti tuotteita, jotka saat heti mukaan Oulun varastostamme. Yllätyt kuinka laaja ja  monipuolinen mallisto esim. pöytäkansien osalta on. Lisäksi kauttamme on saatavissa todella laaja valikoima tilaustuotteita, jotka toimitamme toiveittesi mukaan.

 

 

Suuressa myymälässämme pääset tutustumaan ja koekäyttämään tuotteitamme. Laajasta mallistostamme löydät heti mukaan työpisteitä kaappeineen sekä neuvottelu- ja kahviryhmiä.

Olemme oululainen täyden palvelun talo, jolla on loistavat yhteistyökumppanit koko maassa.

Meillä pöytä ei ole vakio.

Meillä kysymys on siinä, mitä Sinä haluat.

Meiltä ostat pöydän omilla mitoilla.

 

Palvellaksemme entistä paremmin, myymme runsaasti myymälämalleja pois.

Kysy tarjous ja katso inventaariopoistoja sivuiltamme!

 

Juttu on julkaistu alunperin 21.9.2021. Päivitetty 12.11.2021