Pitkä asiakassuhde auttaa sinua

Oulun Yrityskalusto on johtava käyttäjälähtöisiä työ- ja liiketiloja kalustava yritys Pohjois-Suomessa. Tarjoamme sinulle yhden kontaktipisteen kaikkeen toimitilakalustamiseen liittyen. Voit vierailla Pohjois-Suomen suurimmassa myyntinäyttelyssä, koska vaan ja pysyt täydentämään hankintojasi nopeasti.

Keskittämisellä saavutetaan säästöjä sekä kustannuksissa että erityisesti työajassa. Keskittäminen tarkoittaa sitä, että pienhankinnat ja kulutustavarat hankitaan yhdestä paikasta, yhdellä laskulla ja yksillä toimituskuluilla.

Tilaan sopivat työpöydät ja muut ergonomiset toimistokalusteet ovat paitsi visuaalinen viesti myös toimintaan ja tehokkuuteen vaikuttava tekijä. Autamme sinua näissä valinnoissa. Valitsemasi kalusteet jäävät muistiimme ja täydentäminen tulevina vuosina helpottuu.

Vanhana asiakkaana voit käyttää koko palveluverkostoamme. Tehdään yhdessä inventointi ja uusi kalustesuunnitelma. Kalustesuunnittelun aikana kartoitetaan yrityksesi tilat ja toimistokalusteilta vaadittavat ominaisuudet. Suunnitelma auttaa valitsemaan kustannustehokkaasti työpöydät ja kalusteet, jotka soveltuvat sekä nykyhetkeen että kattavat tulevaisuuden tarpeet. Kalusteiden siirrot helpottuvat myös tulevissa muutostilanteissa.

Ennen uusien kalusteiden hankkimista on hyvä inventoida olemassa oleva kalustus ja tarkistaa sen mahdollinen uudelleenhyödynnettävyys. Tarvittaessa hoidamme vanhojen kalusteiden kierrätyksen.

Oulun Yrityskaluston toimistotaikurit tekevät puolestasi tilasuunnittelun ja sisustussuunnittelun sekä näin ollen auttavat sinua rakentamaan tarkoituksenmukaiset ja liiketoimintaa tukevat toimitilat.

Kannamme huolta ergonomiastasi

Olemme myös mukana varmistamassa sinulle hyvää ergonomia työpäivän ajaksi. Toimistotyöntekijä viettää jopa kahdeksan vuotta elämästään työpisteen ääressä. Tästä syystä oikea työasento ja säännöllinen liikkuminen ovat tärkeitä asioita terveyshaittojen ehkäisemisessä.

Työasennon vaihtaminen vähentää väsymisen tunnetta ja on luonnollinen toimintatapa ihmiselle – vastoin esim. pitkäaikaista staattista istuma-asentoa perinteisessä työtuolissa. Jotta vaihtelusta tulee luonteva osa työpäivää, pitää oman työpisteen tarjota sinulle helppoja ratkaisuja muutoksiin. Esimerkiksi helppo ja nopea työpisteen säätömahdollisuus aktivoi muuttamaan työasentoa päivän mittaan. Oma työpiste ei myöskään ole enää itsestäänselvyys. Sen vuoksi helppojen säätömahdollisuuksien merkitys korostuu – jaettu työpiste tulee saada nopeasti säädettyä omien mieltymysten mukaan.

 + 7 hyvää syytä valita Oulun Yrityskalusto Oy

  1. Takuunalaiset uudet kalusteet
  2. Nopeat varastotoimitukset
  3. Iso tilausmallisto
  4. Asiakasrekisteri ostoista – helppo täydentää
  5. Ammattitaitoinen tuttu henkilökunta
  6. Kannamme huolta hyvästä työergonomiastasi
  7. Keskittäminen kannattaa aina