Miksi tyytyisit vakioratkaisuihin?

Oulun Yrityskalusto Oy tarjoaa laajan valikoiman laatutuotteita, erikoiskalusteita ja -ratkaisuja sekä räätälöityä asiakaspalvelua yrityksille, kiinteistöjen omistajille, vuokranantajille, managereille ja suunnittelun ammattilaisille.

Sinua auttavat asiantuntijamme ja suunnittelijamme löytämään parhaat, myös tulevaisuudessa toimivat, kalusteratkaisut yrityksesi erilaisiin toimitilatarpeisiin. Meidät kannattaa ottaa mukaan jo ennen kuin uutta toimitilaa aletaan harkita. Hieman pidemmällä aikajänteellä räätälöimme juuri sellaiset kalusteet kuin haluat. Kuka on sanonut, että pöydän kannen tulee aina päättyä tasasentteihin? Tai onko kiveen hakattu, että pöydän pinta on aina yksivärinen?

Toimitilojen kalustaminen muuttuu jatkuvasti työtapojen, työprosessien ja teknologian kehittymisen vuoksi. Henkilöstösi tarpeiden huomioiminen, liiketoiminnalliset tavoitteet ja tulevaisuuden tarpeiden ennakointi ovat edellytyksiä toimitilamuutoksen onnistumiselle. Oikein kalustettu tila elää käyttäjiensä mukana. Ja onhan niin että kalusteiden on oltava tilaan sopia eikä niin että seinät rakennetaan vakiokalusteiden mukaan!

Asiantuntijamme selvittävät yrityksesi välittömät liiketoimintaan liittyvät kalustetarpeet ja tulevaisuuden suunnitelmien vaikutukset toimitilakalustamiseen. Lopulliseen ratkaisuehdotukseen vaikuttavat myös työ- ja toimitilaturvallisuus sekä henkilöstön viihtyvyys.

On sitten kysymyksessä uusi yritys, uudet toimitilat tai nykyisen tilan uudistaminen, on onnistuneen työympäristön taustalla aina olla asiakkaan tarpeet ja käyttäjäkeskeisyys. Tuotteistamme löytyy ratkaisut kaikkiin tiloihin ja tarpeisiin. Autamme sinua kaikissa mahdollisissa tilanteissa. Määrittelemme, suunnittelemme, toteutamme ja huolehdimme kalustamisen, jotta sinä voit olla huoleti ja keskittyä olennaiseen.

Ammattilaisena tiedät, että oma työpiste ei myöskään ole enää itsestäänselvyys. Sen vuoksi helppojen säätömahdollisuuksien merkitys korostuu – jaettu työpiste tulee saada nopeasti säädettyä omien mieltymysten mukaan.  Mekin tiedämme sen ja siksi tarjoamme sinulle tuotteita vakioratkaisujen ulkopuolelta.

Ammattilaisen 7 hyvää syytä valita Oulun Yrityskalusto Oy

  1. Joustava ja laaja tilausmallisto
  2. Tilausmalliston edullisuus
  3. Projektimyynnin ammattilaiset
  4. Ammattitaitoinen oma asennus
  5. Isojen ennakkotilauksien hintaetu
  6. Takuunalaiset uudet kalusteet
  7. Työergonomian vahva osaaminen