Suunnittelupalvelua Yrityskalustosta

Taitotalon rappukäytävä hyötykäyttöön ryhmätyötilana

Ennen koronaepidemian alkua saimme olla mukana suunnittelemassa Taitotalon Oulun toimipisteen muutostyötä.
Tässä asiakastarina siitä, miten portaikon hukkatila saatiin hyvällä suunnittelulla hyötykäyttöön.Taitotalon Oulun toimipiste muutti hiljattain uusiin toimitiloihin. Opiskelijoiden työ- ja luokkatilat sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa. Videoneuvottelu- ja kokoustilat ovat puolestaan toisessa kerroksessa. Myös yläkerran porraskäytävä haluttiin ottaa hyötykäyttöön.

Yrityskaluston edustajien kanssa yhdessä ideoiden saatiin porrastasanteelle viihtyisät ryhmätyötilat opiskelijoille. Porraskäytävän kaikua saatiin samalla pienemmäksi. Lattialle laitettiin mittatilausmatot ja seinään akustoivaa Eco-silence levyä, joka toimii samalla kiinnityspintana. Korkeussäädettävät pöydät ja Bobo-jakkarat mahdollistavat töiden tekemisen istuen tai seisten. Nyt pirteä porrastasanne toimii ryhmätyötilana, eikä hukkatilaa ole!

 

 

Lopuksi asiakkaan esittely:

TAITOTALO = AEL + AMIEDU

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa 1.1.2020.
Koulutamme ja valmennamme rohkeita työelämän osaajia, jotka pitävät yhteiskunnan pyörät pyörimässä.
Alan suurimpana toimijana meillä on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Taitotalon laajasta tarjonnasta löydät yli 60 tutkintoa, yli 60 ammatillista sertifikaattia ja reilut 600 eri ammattialojen täydennyskoulutusta. Taitotalolla on toimipisteitä Helsingissä ja Oulussa.