Tarjouspyyntökori

Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta. Vastaamme siihen pikaisesti.

Tarjouspyyntökorissa ei ole vielä tuotteita lisättynä. Lisää tuotteita tarjouspyyntöön Tuotteet-sivun kautta.

*

Haluatko kalusteet leasing sopimuksella? Laita siitä maininta lisätietoihin.

*

Miksi emme suoraan kerro tuotteiden hintoja nettisivuillamme?

Kerromme suuntaa antavat tuotehinnat osasta tuotteita. Monet tuotteistamme ovat yksilöllisesti räätälöitävissä, jolloin niiden hinnoissa voi olla vaihtelua.  Myös tuotteiden ostomäärillä on vaikutusta hintaan. Osa tuotteista on varastotuotteita, jolloin ostamme niitä isot erät ja voimme näin siirtää edulliset hinnat asiakkaille.

Millainen kustannus tulee kalusteiden toimituksesta?

Oulun ja Kempeleen alueella kuljetus on 42,- alv0 % (52,08€ sis alv24%). Muualle Suomeen kohdistuvat rahdit lasketaan erikseen tarjouspyynnön mukaan. Hintaan vaikuttaa tuotteen koko (tehdaspakkaus vai kasattu tuote).


Täytäthän tiedot huolellisesti lomakkeeseen, niin pystymme vastaamaan tilaukseesi mahdollisimman pian. Jos tarvitset tarjouksen tuotteista asennettuna, tarjouksen suunnittelupalvelusta tai haluaisit joitakin tuotteita koekäyttöön, laita siitä maininta. Samoin voit yksilöidä tuotteen ominaisuuksia lisätietokentässä, etsimme sinulle oikeat tuotteet.

Mikäli et halua täyttää lomaketta, voit soittaa meille arkisin klo 8  – 17 välisenä aikana numeroon 08 535 8100.

Voit lähettää meille tarjouspyynnön myös sähköpostilla osoitteeseen info@yrityskalusto.fi

Olet myös tervetullut vieras meille, myyntinäyttelymme on Oulussa, Maikkulan Yrityskylässä. Olemme panostaneet kalusteiden esillepanoon, jolloin kokonaisuuksien hahmottaminen on helppoa.