Narbutas rulokaappi toimistoon, ne sinulle myy Oulun Yrityskalusto Oy.

Tietoturva etätyössä

Etätyö on tullut tutuksi jo aika monelle suomalaiselle viimeisen vuoden aikana. Voidaan kaiketi sanoa, että etätyöstä on tullut uusi normaali. Arvioiden mukaan jopa 70 % tietotyöstä voidaan jatkossa tehdä monipaikkaisesti. Valitettavan vähälle huomiolle on jäänyt tietoturva etätyössä. Etätyön ergonomiasta on puhuttu usein, kuten edellisessä julkaisemassamme artikkelissa.

Kattavat tietoverkot mahdollistavat suurten tietomäärien käsittelyn tehokkaasti ja joustavasti paikasta riippumatta. Vain mielikuvitus on rajana työn tekopaikkaa valittaessa, kunhan on vain toimivat tietoliikenneyhteydet. Tietokoneen tietoturvasta on syytä käydä läpi työpaikan it-vastaavan kanssa ja varmistaa, että yhteys on turvallinen ja kaikki tiedot ovat turvassa kyberhyökkäyksiltä. Tietokoneen tietoturvan huolehdinnan jälkeen on aika miettiä muuta tietoturvaa.

Miten suojaat etätyössä tarvitsemasi paperit?

Oletko tuonut työpaikalta kotiisi paperia, mappeja tai muita muistiinpanoja, jotka sisältävät sensitiivistä tietoa? Ei ole tarkoitus, että työtäsi koskevat asiat päätyvät edes läheistesi katseisiin. Tai käykö etätyöpisteessäsi ihmisiä, jotka voivat nähdä pöydälle jätetyt paperit, kun olen lopettanut työsi sillä erää? Keittiön pöydänkulma ei ole millään muotoa oikea paikka säilyttää keskeneräisiä töitä, tietoturvan riski on ilmeinen.

Pieneen tilaan rullilla oleva lukittava laatikosto on oiva apuväline. Isokin kannettava tietokone mahtuu laatikostoon säilytykseen, samoin mapit ja muut paperit. Rullilla olevaa laatikostoa on helppo ja kevyt siirrellä tarpeen mukaan paikasta toiseen. Lukittavat laatikot varmistavat turvallisen säilytyksen.

Jos tilaa on enemmän, erilaiset lukittavat kaapit, liukuovikaapit, ovelliset kaapit, apteekkikaapit sekä rulokaapit, mahdollistavat suuremman tavaramäärän säilytyksen niin kotikonttorilla kuin varsinaisella työpaikallakin. Lukittavan kaapin ehdoton etu on kaappiin mahtuvan tavaran määrä. Hyvin järjestettynä, kaapin mahdollisuudet ovat lähes rajattomat.

Esimerkiksi Narbutaksen rulokaappi toimii tyylikkäänä säilytyskalusteena vaikkapa kotona. Käytännöllinen korkeus, 84 cm, mahdollistaa kaapin päällisen monimuotoisen käytön sisustuksellisena elementtinä. Mappikorkuiset hyllyt varmistavat riittävän säilytystilan. Katseen kestävä säilytysratkaisu tilaan kuin tilaan. Rulokaappeja on useita muitakin malleja, joihin kaikkiin saat lukon.

 

Tunnetko apteekkikaapin?

Apteekkikaappi on pöydän korkuinen kaappi (74 cm), josta voit vetää kaapin ulos. Kotitoimistossa tällä kaapilla saat tarvittavaa lisätilaa kaapin kannesta ja työpäivän päättyessä nostat tavarat kaapin sisään ja ovi luukkoon. Kätevää ja siistiä!

Ovikaappeihin puolestaan löytyy lukko vaihtoehtoja perinteisestä avainlukosta, koodilukkoon. Näistä Dream kaapeista löydät lisätietoa täältä.


Tai oletko ajatellut perinteistä työpaikkaasi, kun et itse ole fyysisesti paikalla ns. konttorilla, kenen on mahdollista nähdä työpöydälle jättämäsi paperit? Käyttävätkö muut työtiloja eriaikaisesti? Saako toimistossa työskentelevä kollegasi nähdä työhösi liittyviä papereita, jos ne ovat jääneet näkyville?

Olipa säilytyskalustetarpeesi suuri taikka pieni, me autamme löytämään juuri sinulle sopivan säilytysratkaisun tilaan kuin tilaan. Saat henkilökohtaista palvelua kivijalkamyymälässämme, Oulun Maikkulassa. www.yrityskalusto.fi ja noutopiste 24/7 palvelevat sinua vuorokauden ympäri, viikon jokaisena päivänä.

Tervetuloa!