Akustiikka

Hälyä vähemmäksi ja tila kauniiksi akustoivilla levyillä, tekstiileillä ja puhelinkopeilla.

Melu on keskeinen työsuojeluhaitta, joka koskettaa monia. Akustoivien tuotteiden avulla voit parantaa työympäristön visuaalista ilmettä ja pehmentää toimiston äänimaailmaa. Pyrimme tuotteillamme, yhdessä muiden akustoivien ratkaisuiden kanssa, vaikuttamaan meluhaittojen vähentämiseen ja työolojen parantamiseen.

Yksi häiritsevistä äänistä avokonttoreissa on kenkien kopina. Yhä suositumpaa onkin matoittaa kriittiset tilat. Kauttamme saat VM Carpetin julkitilamattoja. Luodaan niillä hyvää akustiikka ja iloa silmälle. Voimme teettään esimerkiksi neuvottelutilan lattiaan koko pöytäryhmän yhdistävän 4 metriä leveän maton. Näet mattojen kuosivaihtoehdot tästä.

Päästä mielikuvituksesi valloilleen ja ota osaksi toimistosi akustiikkaratkaisuja Eco-Silence akustoiva levy.

Kierrätysmuovista valmistettu kevyt huopamainen materiaali on työstettävissä monenlaisiksi kuvioiksi.  Tuotteella on ISO 9001-2008 laatusertifikaatti.

Esimerkiksi neuvotteluhuoneen äänimaailmaa muutat paljon koko seinän levyttämisellä. Levyn paksuus on 9 mm ja näin saat samalla helposti mielenkiintoisen seinäpinnan eikä vaikkapa vanhat taulureiät häiritse.

Tervetuloa tutustumaan toimistomme mallitilaan! Kurkkaa tästä kaikki Eco-Silence tuotteet.

REFERENSSEJÄ

Asiakkaiden toiveiden mukaisesti Eco-Silence huopalevystä teetetty.

Etsikö ääntää vaimentavaa neuvottelutilaa?

Mallistostamme löytyy  paljon tuotteita vielä näiden sivujen ulkopuolelta.
Esim. Module Solo, joka mahdollistaa keskittymisen hektisimmässäkin ympäristössä.

Module sulkee avotoimistojen ja aulatilojen hälyäänet ulkopuolelleen ja luo täydelliset puitteet puhelinkeskustelullesi. Työtoverisi eivät häiritse sinua, eikä sinun tarvitse huolehtia häiritseväsi heitä – ulkopuoliset äänet eivät kuulu Modulen sisään, eivätkä äänet sieltä ulos.
Klikkaa ja tutustu lisää.

Tai Hush Pod 4 Meeting Space on yhdeltä seinältä avoin työskentelytila, joka vaimentaa ympäristön äänet tehokkaasti. Erinomainen neuvotteluille ja keskittymistä vaativalle työlle. Hush Pod suodattaa ulkopuolisen taustamelun ja vaimentaa sisäpuolisten äänien kuulumista ulkopuolelle.

Muistathan myös SILKKIKASVIT. Saat kauttamme näyttävät ruukkuasetelmat, joilla myös pehmennät tilan akustiikkaa.

Helpointa sinulle on, kun tulemme käymään teillä. Kerromme lisää ja  suunnitellaan toimistosi yhdessä. Se onnistuu, kun klikkaat ja kutsut meidät käymään.