Booth4Two kokoustila

Tilaustuotteilta tarkat hinnat puuttuvat, koska monet tilaustuotteet ovat yksilöllisesti räätälöitävissä. Räätälöityjen tuotteiden hinnoissa on vaihtelua. Tuotteiden ostosmäärällä on vaikutusta tilaustuotteiden hinnoittelussa ja kuljetuskustannuksissa. Lähetämme sinulle aina tarjouksen ennen lopullista tilaustasi.

Hiljaisuus kuuluu kaikille

Booth4Two kokoustila on Suomessa valmistettu, äänieristetty tila, jossa hoidat rauhassa kahden keskiset neuvottelut, puhelut, etäkokoukset ja muut hiljaisuutta ja keskittymistä vaativat työt. Koneellisella ilmanvaihdolla ja hyvällä valaistuksella varustetussa tilassa sujuvat pidemmätkin palaverit. Valmistusmateriaalit ovat M1 päästöluokkaa.

Booth4Two kokoustilan ääntä vaimentavat ominaisuudet takaavat sinulle yksityiset puhelinneuvottelut ja Teams palaverit. Voit itse suunnitella haluamasi kalustuksen, pöydän ja tuolit tarpeesi mukaan.  Kolmelta suunnalta umpinaiset seinät antavat lisää tarvittavaa yksityisyyttä, mutta oven ja etuseinän 8 mm laminoitu kirkas lasi antaa valoa ja avaruutta tilaan. Katossa on LED-valo, jonka voit kytkeä päälle katkaisimesta.

Booth4Two:n ilmastoinnista on huolehdittu automaattisella järjestelmällä, joka toimii läsnäolotunnistimella. Tilan PET-harmaat sisäseinät, musta turvekatto sekä lattian musta tekstiilimatto vaimentavat tehokkaasti ääntä ulospäin.  Samalla äänieristys hiljentää niin avokonttorin kuin aulatilojenkin taustaäänet antaen sinulle miellyttävän rauhan työskennellä.

Mitat:

kokoustilan ulkomitat: 128 x 240 x 236 cm (s x l x k)
kokoustilan sisämitat: 120 x 228 x 210 cm (s x l x k)

Ulkopuolen väri: valkoinen tai musta
Sisäväritys: musta/tummanharmaa.

Tilausvärit

Tilauksesta saatavilla eri sisäväreissä:

  • sininen,
  • oranssi,
  • beige,
  • vaaleanharmaa,
  • vihreä,
  • violetti
  • punainen.

 

Kokoustilassa on helppo keskittyä vain ja ainoastaan olennaiseen! Toimitusaika noin 4 viikkoa.

Saatat myös pitää...