Työtuolit

YRITYSKALUSTO  ON TODELLINEN TYÖTUOLIEN ERIKOISLIIKE

Royal – työtuolit ovat yhdistelmä laatua, käytettävyyttä ja ergonomiaa.

Malliston tuolit saat heti mukaasi varastosta tai lähetämme tuotteet. Royal – työtuolisarja on ammattikäyttöön suunniteltu. Kaikilla sarjan tuoleilla on 5 vuoden takuu.

Voit käydä koeistumassa tuolin ja valita laajasta varastomallistosta omasi heti mukaan. Lisäksi paljon muita työtuolimerkkejä koeistuttavana.

ROYAL TYÖTUOLIEN LÄHETYKSET TEHDASPAKETEISSA ILMAISEKSI KOTITALOUKSILLE KOKO SUOMESSA!


Varastotuotteet – ilmainen toimitus

Nämä työtuolit nopeasti toimitukseen suoraan Oulun varastoltamme! Tuolit toimitetaan myymälästä valmiiksi kasattuna. Halutetassasi myös tehdaspakettitoimituksena, ilmainen toimitus kotitalouksille koko Suomessa.

Tilaustuotteet

Aktiivi-istuimet ja satulatuolit

Aktiivi-istuimet on suunniteltu istuma-/seisomatyöhön, sähköpöydän tai pystypöydän äärelle. Voit istua suorassa, vinossa ja eri korkeuksissa tarpeen mukaan. Aktiivi-istuimessa istuessasi keskivartalosi aktivoituu ja syvät vatsa- sekä lantionlihakset vahvistuvat. Pieni liike kuluttaa jopa kaloreita.

SALLI SATULATUOLISSA (10 vuoden takuu) kehon paino jakautuu istuinluille, ja alaselkään muodostuu luonnollinen notko. Ratsastuksenomaisessa istunnassa selkä nauttii hyvästä ryhdistä ilman turhia lihasjännityksiä. Selkärangan kuormituksen vähentyessä niska- ja hartiaseudun lihakset rentoutuvat. Alavartalo muodostaa kultaisen kolmion: ihminen istuu istuinluiden päällä ja jalat kannattelevat osan painosta. Lue lisää satulatuolin istuinergonomista; Salli:_Näin istut oikein.
Olemme Palveleva Salli jälleenmyyjä.

Aktiivi-istuimien eli ergonomiatuolien varastomallit

Nämä varastotuotteet nopeasti toimitukseen suoraan Oulun varastoltamme! Olet lämpimästi tervetullut koeistumaan tuoleja myymäläämme!

Aktiivi-istuimien eli ergonomiatuolien tilausmallit

Kun istut, istu aktiivisesti ja voi paremmin!

Aktiivituolilla saat terveellisempää istumista töissä tai kotona etätyöpisteessä. Terveysvaikutukset ovat moninaiset: keskivartalon lihakset vahvistuvat, aineenvaihdunta ja verenkierto vilkastuvat sekä mahdolliset selkävaivat helpottavat. Tämä perustuu istuimiin joissa on joka suuntaan keinuva liike. Tasapainoilu istuimella mahdollistaa liikesarjat kaikkiin suuntiin ja eri lihasryhmiin. Näillä tuoleilla istuttaessa selkä automaattisesti suoristuu ja istuma-asento pysyy ryhdikkäänä. Aktiivi-istuimet sopivat kaikenikäisille, sekä miehille että naisille. Suosittelemme aktiivi-istuimen pariksi säädettävää sähköpöytää.

Teollisuus- ja valvomotuolit

Tilaustuotteet

Erikoisistuimet

Tilaustuotteet

Jäitkö miettimään, mikä on sinulle oikea tuoli?

Voimme tulla käymään ja katsotaan istumisen ergonomia yhdessä!
Olet myös lämpimästi tervetullut koeistumaan tuoleja myymäläämme!

Klikkaat ja kutsut meidät käymään.

Ergonomia opastuskäynnit ja tilasuunnitelmat kuuluvat palveluihimme.