Työtuolit

Valikoimastamme löydät laadukkaat ja ergonomiset työtuolit. On tärkeää työergonomian kannalta valita työtuoli huomioiden sekä käyttäjä että pöytä, jonka ääressä työskennellään, työtehtäviä unohtamatta. Autamme mielellään tässä tärkeässä valinnassa. Laajasta valikoimastamme löytyy oikea työtuoli jokaiseen tilaan ja jokaiselle käyttäjälle.

OULUN YRITYSKALUSTO  ON TODELLINEN TYÖTUOLIEN ERIKOISLIIKE

Royal – työtuolisarjaan myönnämme 5 VUODEN TAKUU. Pyrimme pitämään koko Royal -sarjaa varastotuotteena, kysynnän yllättäessä saattaa jokin malli olla hetkellisesti tilaustuote, mutta tällöin voit tehdä ennakkotilauksia.

Tilaustuotteet

Aktiivi-istuimet ja satulatuolit

Aktiivi-istuimet on suunniteltu istuma-/seisomatyöhön, sähköpöydän tai pystypöydän äärelle. Voit istua suorassa, vinossa ja eri korkeuksissa tarpeen mukaan. Aktiivi-istuimessa istuessasi keskivartalosi aktivoituu ja syvät vatsa- sekä lantionlihakset vahvistuvat. Pieni liike kuluttaa jopa kaloreita.

SALLI SATULATUOLISSA (10 vuoden takuu) kehon paino jakautuu istuinluille, ja alaselkään muodostuu luonnollinen notko. Ratsastuksenomaisessa istunnassa selkä nauttii hyvästä ryhdistä ilman turhia lihasjännityksiä. Selkärangan kuormituksen vähentyessä niska- ja hartiaseudun lihakset rentoutuvat. Alavartalo muodostaa kultaisen kolmion: ihminen istuu istuinluiden päällä ja jalat kannattelevat osan painosta.
Olemme Palveleva Salli jälleenmyyjä.

Tilaustuotteet

Teollisuus- ja valvomotuolit

Tilaustuotteet

Erikoisistuimet

Tilaustuotteet