Muista työtuolin keinumekanismi

Voiko ergonominen työpöytä olla vain 50*60 cm?

Yhä useampi henkilö on siirtynyt työskentelemään ainakin osan työviikostaan kotona etätöissä. Osa meistä on työskennellyt etätöissä keväästä asti ja etätyön haasteet ovat tulleet hyvinkin tutuksi. Varsinkin ergonomia kotikonttorilla tai pikemminkin sen puute vaikuttaa etätyön mielekkyyteen ja työhyvinvointiin vahvasti. Olemme koonneet tähän artikkeliin muutamia esimerkkejä työergonomian parantamiseksi pienessä tilassa. Ergonominen työpöytä todellakin voi olla vain 50 * 60 cm.

Havainnollistamme tilan tarvetta erilaisilla mittapiirroksilla, jotta hahmottaminen olisi helpompaa. Tilan ei tarvitse olla suuren suuri, jotta sinne saadaan tehtyä hyvin toimiva ja ergonominen työpiste. Meiltä saat pieniin tiloihin sopivat erilaiset sähkö- ja nostopöydät, työtuolit, aktiivituoli sekä säilyttimet. Pienillä muutoksilla työstäsi voi tulla tehokkaampaa ja helpompaa.

Todelliset tilaihmeet

 

Sähköpöydät Oulun Yrityskalustosta

Desk Converter on sähköllä säädettävä pöytäyksikkö, jonka asetat olemassa olevalle pinnalle. Monikäyttöinen tuote muuntaa osan peruspöytää tai kaapinpäällistä säädettäväksi työpisteeksi. Näppäimistö ja näyttö nousevat portaattomasti käsiohjaimella, jossa on kaksi muistipaikkaa. Desk Converterin säätöväli on 44 cm. Näin saat upean ergonomisen työpisteet hyvinkin erikokoisille käyttäjille. Ja vain 50 * 60 cm tilavaatella.

KATSO VIDEO Desk Converterin toiminnasta.

 

 

Yksijalkaiset One sähköpöytä tai Pops!-pöydät joko kaasujousella tai sähköllä sähköllä säädettävänä ovat todellisia jokaisen käyttäjän unelma pöytiä!Sähköpöydät Oulun Yrityskalustosta
Pops! pöydät Oulun YrityskalustostaHelppoa ergonomiaa joko ilman turhia sähköjohtoja tai helposti sähköllä säädettynä.

Korkeudensäätö on molemmissa malleissa portaaton ja toimii säätökahvasta tai ylösalas-käsiohjaimella kullekin käyttäjälle, kuhunkin tarpeeseen sopivalle korkeudelle. Kansikokoja on useita.

 

 

 

Pieneen tilaan on saatavissa myös rullalla olevia laatikostoja. Normaalilevyisen laatikoston lisäksi on myös kapeampi malli, joka mahtuu todella pieneen tilaan. Lukittavaan laatikostoon saat tietoturvan kannalta arkaluontoiset paperit suojaan. Samalla parannat kodin viihtyisyyttä, kun asiakirjoille löytyy oikea säilytyspaikka. Yksijalkainen pöytä ja kapea laatikosto ovat jo melkoisen pätevä pari.

 

 

 

 

Kaksijalkaiset sähköpöydät ovat mallistossamme pienimmillään koossa 60 * 120 cm. Kapea laatikosto mahtuu tässä koossa myös kokonaan pöydän alle. Ja selkeälinjaisena pöytänä kansi on yllättävänkin tilava. Värivaihtoehtoja on paljon. Kannattaa kysyä, koska väreistä ei kodin viihtyisä työtila jää kiinni.

 

 

 

 

Onko apteekkikaappi sinulle tuttu?

Matala apteekkikaappi Oulun YrityskalustostaApteekkikaapissa säilytystila avautuu kevyesti liukuen eteenpäin käyttäjän viereen ja näin sieltä on kätevää ottaa esiin mappeja tai muuta kaapissa säilytettävää tavaraa. Matalaa apteekkikaappia voidaan käyttää esimerkiksi tulostintasona pöydän vieressä tai sen päälle voidaan asettaa esimerkiksi Desk Converter ja saat itsellesi seisomatyöpisteen todella pieneen tilaan. Apteekkikaapin kätisyys on vaihdettavissa, joten se on helppo asettaa tilaan kuin tilaan.

Kaikki nämä pienet pöydät saat heti varastosta. Toimitus jopa muutamassa arkipäivässä suoraan kotiovelle ja halutessasi myös paikoilleen! Yli  25 vuoden kokemuksella! Muistathan myös Royal-työtuolien ilmaisen rahdin kotitalouksille koko Suomessa.

 

Kysy lisää myynnistämme info@yrityskalusto.fi ja p. 08- 535 8100.

Lue myös aikaisemmat kirjoituksemme: