Sisustussuunnittelua Yrityskalustosta

Yrityskaluston alkuvuoden kuulumiset

Haastava ja erikoinen vuosi 2020 on saatu päätökseen ja uusi vuosi 2021 on alkumetreillään. Olemme kaikki joutuneet vuonna 2020 venymään, joustamaan ja muuttumaan arjen haasteiden edessä. Meillä Yrityskalustossa suurin haaste kuluneelle vuodelle on ollut yksityisasiakkaiden määrän voimakas lisääntyminen ja myös heidän tarpeisiinsa vastaaminen, missä olemme mielestämme onnistuneet vallan mainiosti.

Olemme hioneet koko viime vuoden käytäntöjämme ja muokanneet tuotevalikoimaamme palvellaksemme asiakkaitamme entistä paremmin. Syksyllä saimme käyttöömme 24/7 noutopisteen, joka on asiakkaidemme käytössä heille parhaiten sopivana ajankohtana ja jopa ilman henkilökontaktia. Lisäksi olemme palkanneet lisää työntekijöitä niin myyntiin kuin noutovarastolle, jotta voisimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin. Sillä onhan henkilökohtainen ja erinomainen palvelumme hyvin tunnettua asiakkaidemme keskuudessa.

Joulun alla olemme päivittäneet myös nettisivujamme. Nyt siellä on mahdollista tilata varastotuotteitamme suoraan kotiovelle kuljetettuna. Keräät vain haluamasi tuotteet ostoskoriin ja lähetät tilauksen. Viimeistään seuraavan arkipäivän kuluessa saat sähköpostiisi ennakkolaskun, jonka maksettuasi toimitamme tilaamasi tuotteet antamaasi toimitusosoitteeseen.

Jos taas haluat esimerkiksi työpöydän omilla mitoilla tai tilaat kerralla useamman pöydän yrityksesi tarpeisiin, voit pyytää haluamistasi tuotteista tarjouspyynnön tai kutsua myyjän käymään etenkin Oulun talousalueella ja lähiseudulla. Teemme sinulle räätälöidyn tarjouksen haluamistasi tuotteista kustannustehokkaasti tarvittaessa toimitettuna ja paikalleen asennettuna.

Vuosi 2021 alkaa myös uudistuksien äärellä

Etätyön lisääntyminen tekee kotitalouksille tarpeen kalustaa yhä monipuolisempia työpisteitä. Työpisteen suunnittelusta olemme kirjoittaneet jo aiemmin, mutta iso uutinen on, että jatkossa voimme tarjota myös kotitalouksille rahoitusta. Käytännössä tarjoamme vakuudetonta kertaluottoa, ilman käsirahaa. Kalusteet saat heti omaksesi, maksat vain sovittua kuukausierää. Toki tämä edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä. Tästä kerromme vielä myöhemmin lisää.

Haluamme lopuksi kiittää kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneita vuodesta 2020 ja toivotamme parempaa vuotta 2021! Pidetään huolta omasta jaksamisesta ja hyvästä työergonomiasta niin toimistolla kuin kotikonttorillakin.

 

Yrityskaluston väki