Yrityskaluston Pop Up palvelupiste Pekurissa

Yrityksen tulee olla siellä missä asiakkaat ovat

Viime aikoina etätyön määrä on lisääntynyt huomattavasti niin opiskelijoilla kuin toimistotyöntekijöilläkin. Olemme panneet merkille, että kotitoimiston huono ergonomia, työskentely keittiön pöydän ääressä tai sohvalta käsin, on lisännyt merkittävästi erilaisia niska-hartiaseudun sekä selän ongelmia. Pitkällä tähtäimellä tilanne ei ole hyväksyttävää!

Jokaisen tulee  panostaa omaan hyvinvointiin liikkumalla enemmän ja kiinnittämällä huomiota työergonomiaan myös kotitoimistossa. Mikä oikeuttaisi etätyöntekijän unohtamaan toimiston hyväksi havaitut käytännöt kotitoimistossa? Jos jatkamme näin, tulemme tarvitsemaan kaksi kunnon työpistettä, toinen kotona toinen töissä.

Syyskuun ajan Yrityskalustolla on palvelupiste/showroom Pekurin neljännessä kerroksessa (ent. Stockmann, Torikatu, Oulu)

Täällä esittelemme Oulun keskutassa asioiville ja asuville etätyöarkea helpottavia ergonomia ratkaisuja.
Nyt voit piipahtaa palvelupisteellämme kaupunki ostoksien lomassa! Pääset testaamaan  laadukkaita Royal työtuoleja ja sähköpöytiä.  Voit kokeilla pienien työpisteiden isoja säätömahdollisuuksia rauhassa, viihtyisässä Showroomissamme.

Samalla voit heittää tikkatauluun Royal työtuolille oman alennusprosenttisi! Heitä 5 tikkaa, saamasi tulos on alennus%.  Muutoin voimassa olevat työtuoli tarjoukset näet täältä.

Kun päätät hankkia työpisteen Pop Up -tilan kautta, vaivattomia toimitusvaihtoehtoja löytyy.  Toimitamme halutessasi tuotteet avaimet käteen oman henkilökuntamme avulla tai voit hyödyntää 24/7  Noutopistettämme.

 

Tervetuloa!

Palvelupiste on avoinna 2.10.2020 saakka. Henkilökuntamme on paikalla ma – pe 10 – 14.00, muina aikoina sopimuksen mukaan.