Värimallit

Pöytäkansien ja säilyttimien ovien värimallit ParkanoNova- tuotteisiin

3d-värivaihtoehdot kansiin ja oviin

Yleisimmin tilauskannet ovat  korkealaatuista 19 tai 25 mm mdf levyä, joka on 3d laminoitu. 3d laminointi tarkoittaa, että 0,35 mm muovilaminaatti tyhjiömuovataan muotoon jyrsityn mdf-kansilevyaihion päälle. Tämän seurauksena pinta on täysin saumatonta ilman erillistä, helposti irtoavaa reunanauhaa. Liimaus mdf levyyn tapahtuu sulateliimalla, josta johtuen pinta ei voi irrota normaalissa toimistokäytössä.  Lisäksi täysin yhtenäinen pinta on helppo pitää puhtaana, ja se kestää suoraa kosteusvaikutusta. 3d laminoitu pinta on täysin kosteutta hylkivä. Nova-kannet valmistetaan Suomessa ja ne kuuluvat rakennusmateriaalien päästöluokkaan M1.
Kaikki värit ovat samanhintaisia.

Vinkki:

  • Erilaiset reunamuodot mahdollisia, esimerkiksi suora-, viiste- tai fasettireuna.  Fasetti-reunalla jää pinnoitettua reunaa näkyville noin 18 mm.  Alaviisteellä jää näkyvää reunaa noin 13 mm.
  • Kirkkaan 3d kalvon alle voidaan tulostaa myös haluamasi valokuva.
  • Reiät, muodot ja läpiviennit on helppo valmistaa.

Rulokaapit

Nova-sarjan kaappien ja laatikostojen runkomateriaali on 18 mm melamiinilevy. Levy on erityisen jäykkää, mikä vähentää hyllyjen taipumista painon alla. Mappikaappien vakiosyvyys 420 mm, leveydet 600, 800 ja 1200 mm. Tarvittaessa myös 1600 mm leveä kaappi onnistuu. Kaappien korkeudet ovat 700- 1960 mm. Kaapin hyllyn sisäkorkeus on yleisimmillään 350 mm. Näistä mitoista voidaan tarvittaessa poiketa. Rulo värivaihtoehtoja on kolme. Kaikki värit ovat samanhintaisia.

Näytön asetuksista johtuen ruudulla näkyvät värit saattavat poiketa hieman todellisuudesta.