toimistosi kalustaja vuodesta 1995

Yrityskalustosta saat henkilökohtaista palvelua

Palvelemme sinua toimistokalustamisen asiantuntijoiden ja sisustussuunnittelijoiden kanssa koko Suomessa. Saat meiltä kalusteiden lisäksi, suunnittelupalvelun ja asennuksen käyttövalmiiksi.

Yrityskalustolla on käytössään todella suuri uusien toimistokalusteiden myyntinäyttely, showroom. Toimintamme keskittyy laadukkaisiin eri valmistajien toimistokalusteisiin ja suunnittelupalveluihin, kierrätystä ja vanhoja toimistokalusteita unohtamatta. Kiertotalouspalvelut ovat kokonaisuudessa osa paikallista palveluamme.

YRITYSKALUSTON ARVOT

N

VÄLITTÄMINEN

  • Työyhteisössämme välittäminen on asenne ja toimintatapa
  • Välitämme asiakkaamme hyvinvoinnista
N

ASIAKASPALVELU

  • Positiivisuus – rakkaus kalustelevyyn
  • Innostuneisuus uusiin kohtaamisiin ja haasteisiin
N

JOUSTAVUUS

  • Ratkaisukeskeisyys, haemme aidosti parasta ratkaisua
  • Nopeus, ymmärrämme oikea-aikaisuuden tärkeyden
N

TOIMINTAVARMUUS

  • Ammattitaitoiset asentajat, ei jätetä hommia puolitiehen
  • Pidämme lupauksemme, tuotteissa ja palvelussa

Meiltä saat kaikki toimistokalusteet saman katon alta.

Myynti myös kotitalouksille.

Myymälästä löydät runsaasti erilaisia malliryhmiä.

Joustavat ja nopeat toimitukset kaikkialle Suomessa.

Oulun Yrityskalusto Oy palvelee erittäin hyvin myös meitä yksityisasiakkaita. Sähköpöytä saapui nopeasti ja asiakaspalvelu oli mainiota 🙂

A M

Hyvä valikoima ja edullinen hintataso. Myös käytettyjä.

Seppo J

Laajamallisto heti varastosta,
yli 40 tuotemerkkiä

Ammattimaisen hankintaosaamisen avulla pystymme tarjoamaan julkitilakalusteiden laajan varastotuotemalliston. Pystymme toimittamaan pienien ja keskisuurien toimistojen kalusteet suoraan Oulun Maikkulan Yrityskylän logistiikkavarastosta. Myymälässämme on esimerkiksi yli 20 erilaista työtuolimallia koeistuttavana. Emme turhaan kutsukaan myymäläämme työtuolien erikoisliikkeeksi! Ja kyllä, meiltä voi hankkia kaikista tuotteista myös yksittäiskappaleita. Palvelemme myös kotitalouksia.
Varastotuotteiden lisäksi mallistostamme löytyy paljon eri valmistajien merkkituotteita. Alla esimerkkejä:

Valikoimassamme on paljon laadukkaita ja tunnettuja merkkejä niin Suomesta kuin Saksasta, Ruotsista ja Norjasta. Mallistostamme löytyy useat Design- merkit ja kalusteet. Voit tilata meiltä hyvin monenlaisia tuotteita, aina julkitilamatoista asiakaspalvelutiskeihin ja silkkikasveihin.

Kotimaisten tuotteiden osuus on kasvanut viime vuosina runsaasti. Kotimaisten valmistajien avulla voimme räätälöidä toimistot aivan asiakkaiden toiveiden mukaiseksi. Ja mikä parasta – projektin ei tarvitse olla yhtä tuolia tai pöytää suurempi. Tilaustuoteiden määrä ei ole rajoitettu.

Olemme pitäneet tärkeänä, pystymme tarjoamaan yrityksille monenlaisia ratkaisuja, myös rahoituksen puolelta. Kalusteleasing on asiakkaalle hyvin kustannustehokas malli hankkia toimistokalusteet. Muuttuva työympäristö onkin oivallinen kohde käyttää leasing mallia. Tottakai myös osamaksurahoitus järjestyy.

Palvelemme sinua toimistokalustamisen asiantuntijoiden ja omien sisustussuunnittelijoiden kanssa koko Suomessa. Saat meiltä laadukkaan suunnittelupalvelun. Teemme suunnittelua itse ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Oulussa asiakkaidemme käytössämme on  Tiina Siironen Visions.  Lopputuloksen viimeistellyn asennuksen Pohjois-Pohjanmaalla teemme omien asentajien avulla. Muualla Suomessa asennukset hoituvat hyvien pitkäaikaisten yhteistyökumppaneiden avulla.

Me mietimme, sinä nautit!
TERVETULOA KÄYMÄÄN JA TUTUSTUMAAN.