JOUSTAVAA PALVELUA VUODESTA 1995

Hybridikalustamista ammattitaidolla, Oulun Yrityskalusto

Jo viime vuosituhannella yrityksemme kalusti ja ratkoi toimistojen tarpeita

Oulun Yrityskalusto Oy:n  perustivat vuonna 1995 K. Minkkinen, L. Lopakka ja P. Kemi, oululaiset kalustealan toimistotaikurit. Liiketoiminta sai alkunsa Martelan ja Iskun käytettyjen toimistokalusteiden myynnistä ja kierrättämisestä. Lukuisat pienet ja keskisuuret yritykset löysivät meistä edullisen kumppanin. Nyt on sinun vuorosi tulla autetuksi!

Tänään Yrityskalustolla on käytössään todella suuri toimistokalusteiden myyntinäyttely, showroom. Toimintamme keskittyy laadukkaisiin toimistokalusteisiin ja suunnittelupalveluihin, kierrätystä ja vanhoja toimistokalusteita unohtamatta. Kiertotalouspalvelut ovat kokonaisuudessa osa paikallista palveluamme.

Yrityskalusto koki melkoisen muodonmuutoksen vuonna 2014 toteutuneen yritysjärjestelyn myötä. Yrityksen omistajaksi ja hallituksen puheenjohtajaksi tuli Kiinasta Suomeen muuttanut Feng Hu. Hän työskenteli ennen yrityskauppoja Nokialla ja Oulun Yliopistossa. Suomalaistuttuaan hänen oli luontevaa kiinnittää perheensä Suomeen. Tämä tapahtui yrityskauppojen myötä.

Yrityskaluston aikaisemman omistajan/toimitusjohtajan jäätyä eläkkeelle vuonna 2016 toimitusjohtajana aloitti Mia Runtti-Manninen. Yrityskalusto on nykyisin osa konsernia, emoyhtiö on Igao Trading. Igao hoitaa kalusteiden maahantuonnin.


– Enjoy at work –

Ammattimaisen hankintaosaamisen avulla pystymme tarjoamaan julkitilakalusteiden laajan varastotuotemalliston. Pystymme toimittamaan pienien ja keskisuurien toimistojen kalusteet suoraan Oulun Maikkulan Yrityskylän logistiikkavarastosta. Myymälässämme on esimerkiksi yli 20 erilaista työtuolimallia koeistuttavana. Emme turhaan kutsukaan myymäläämme työtuolien erikoisliikkeeksi! Ja kyllä, meiltä voi hankkia kaikista tuotteista myös yksittäiskappaleita. Palvelemme myös kotitalouksia.

Varastotuotteiden lisäksi mallistostamme löytyy paljon eri valmistajien merkkituotteita. Valikoimassamme on paljon laadukkaita ja tunnettuja merkkejä niin Suomesta kuin Saksasta, Ruotsista ja Norjasta. Mallistostamme löytyy useat Design- merkit ja kalusteet. Voit tilata meiltä hyvin monenlaisia tuotteita, aina julkitilamatoista asiakaspalvelutiskeihin ja silkkikasveihin.

Kotimaisia tuotteita on niin ikään Yrityskaluston valikoimissa runsaasti. Kotimaisten toimijoiden avulla voidaan tila ja sen kalustus räätälöidä aivan asiakkaiden toiveiden mukaiseksi. Tällöin toimitusaika on luonnollisesti pitempi. Mutta mikä parasta – projektin ei tarvitse olla yhtä tuolia tai pöytää suurempi.

Olemme pitäneet tärkeänä, pystymme tarjoamaan yrityksille monenlaisia ratkaisuja, myös rahoituksen puolelta. Kalusteleasing on asiakkaalle hyvin kustannustehokas malli hankkia toimistokalusteet. Muuttuva työympäristö onkin oivallinen kohde käyttää leasing mallia. Tottakai myös osamaksurahoitus järjestyy.

Palvelemme sinua toimistokalustamisen asiantuntijoiden ja omien sisustussuunnittelijoiden kanssa koko Suomessa. Saat meiltä laadukkaan suunnittelupalvelun ja oman asennuksen Pohjois-Pohjanmaalla. Muualla Suomessa asennukset hoituvat hyvien pitkäaikaisten yhteistyökumppaneiden avulla.


TERVETULOA KÄYMÄÄN JA TUTUSTUMAAN TAI
KUTSU MEIDÄT TEKEMÄÄN TOIMISTOSTASI VIIHTYISÄ JA ERGONOMINEN

MEILTÄ SAAT KAIKKI TOIMISTOKALUSTEET ASIANTUNTEVASTI SAMAN KATON ALTA.

MYYNTI MYÖS KOTITALOUKSILLE.

MYYMÄLÄSSÄ ON PANOSTETTU KALUSTEIDEN ESILLEPANOON, JOLLOIN KOKONAISUUKSIEN HAHMOTTAMINEN ON HELPPOA.

Asennamme myös maakuntiin - Oulun Yrityskalusto Oy

JOUSTAVAT JA NOPEAT TOIMITUKSET.

ME MIETIMME,
SINÄ NAUTIT!

TERVETULOA.