Yrityskalusto – toimistosi kalustajan tarina 

Jo viime vuosituhannella yrityksemme kalusti ja ratkoi oululaisten toimistojen tarpeita.  Oulun Yrityskalusto Oy:n  perustivat vuonna 1995 Kauko Minkkinen, Leo Lopakka ja Pentti Kela, oululaiset kalustealan toimistotaikurit. Liiketoiminta sai alkunsa Martelan ja Iskun käytettyjen kalusteiden myynnistä ja kierrättämisestä. Lukuisat pienet ja keskisuuret yritykset löysivät edullisen kumppanin meistä – nyt on sinun vuorosi tulla autetuksi.

Tänään Yrityskalustolla on käytössään on todella suuri toimistokalusteiden myyntinäyttely, showroom. Toimintamme keskittyy lähinnä uusiin laadukkaisiin toimistokalusteisiin ja suunnittelupalveluihin, kierrätystä ja vanhoja toimistokalusteita unohtamatta. Kiertotalouspalvelut ovat kokonaisuudessa osa paikallista palveluamme.

Yrityskalusto koki melkoisen muodonmuutoksen vuonna 2014 toteutuneen yritysjärjestelyn myötä. Yrityksen omistajaksi ja hallituksen puheenjohtajaksi tuli Kiinasta Suomeen muuttanut Feng Hu. Hän työskenteli ennen yrityskauppoja  Nokialla ja Oulun Yliopistossa. Suomalaistuttuaan hänen oli luontevaa kiinnittää perheensä Suomeen yrityskauppojen myötä.  Yrityskaluston aikaisemman omistajan/toimitusjohtajan jäätyä eläkkeelle vuonna 2016 toimitusjohtajana aloitti Mia Runtti-Manninen.

Yrityskalusto on nyt osa konsernia, jonka emoyhtiö, Igao Furniture Ky,  harjoittaa kalusteiden maahantuontia. Ammattimaisen hankintaosaamisen avulla pystymme tarjoamaan julkitilakalusteiden laajan varastotuotemalliston. Pystymme toimittamaan pienten ja keskisuurten toimistojen kalusteet perustuotteiden osalta suoraan Oulun Maikkulan Yrityskylän logistiikkavarastosta. Koeistuttavana meillä on myymälässä yli 20 erilaista työtuolimallia. Emme turhaan kutsukaan myymäläämme työtuolien erikoisliikkeeksi! Ja kyllä, meiltä voi hankkia kaikista tuotteista myös yksittäiskappaleita, myös kotitalouksiin.

Varastotuotteiden lisäksi mallistostamme löytyy paljon merkkituotteita eri valmistajia. Valikoimassamme on paljon laadukkaita ja tunnettuja merkkejä niin Suomesta kuin esimerkiksi Saksasta, Ruotsista ja Norjasta. Mallistostamme löytyy useat Design- merkit ja kalusteet  Kauttamme voit tilata hyvin monenlaisia tuotteita, aina julkitilamatoista design-naulakoihin ja silkkikasveihin.

Myös kotimaisia tuotteita on  Yrityskaluston valikoimissa runsaasti. Kotimaisten toimijoiden avulla voidaan suunnitella tila ja räätälöidä sen kalustus aivan asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Tällöin toimitusaika on luonnollisesti pitempi. Ja mikä parasta – projektin ei tarvitse olla yhtä tuolia tai pöytää suurempi.

Tärkeää on, että Yrityskalusto voi tarjota asiakkailleen monenlaisia ratkaisuja, myös rahoituksen puolelta. Kalusteleasing on asiakkaalle hyvin kustannustehokas malli hankkia toimistokalusteet. Muuttuva työympäristö on oivallinen kohde käyttää leasing mallia.

Palvelemme sinua toimistokalustamisen asiantuntijoiden ja omien sisustussuunnittelijoiden kanssa koko Suomessa. Saat meiltä laadukkaan suunnittelupalvelun ja oman asennuksen Pohjois-Pohjanmaalla. Muualla Suomessa asennukset hoituvat hyvien pitkäaikaisten yhteistyökumppaneiden avulla.


TERVETULOA KÄYMÄÄN JA TUTUSTUMAAN SHOWROOMIIN
TAI
KUTSU TOIMISTOTAIKURIT TEKEMÄÄN TOIMISTOSTASI VIIHTYISÄ JA ERGONOMINEN

MYYNTI MYÖS KOTITALOUKSILLE