YRITYSKALUSTO ON MONIMERKKITALO

EFG Create Storage ja muut EFG Toimistokalusteet myy Oulun Yrityskalusto Oy.

Henkilökohtaista palvelua toimistokalustamisessa jo vuodesta 1995

Tänään Yrityskalustolla on käytössään todella suuri uusien toimistokalusteiden myyntinäyttely, showroom. Toimintamme keskittyy laadukkaisiin eri valmistajien toimistokalusteisiin ja suunnittelupalveluihin, kierrätystä ja vanhoja toimistokalusteita unohtamatta. Kiertotalouspalvelut ovat kokonaisuudessa osa paikallista palveluamme.


YRITYSKALUSTON ARVOT

VÄLITTÄMINEN

  • Työyhteisössämme välittäminen on asenne ja toimintatapa
  • Välitämme asiakkaamme hyvinvoinnista

ASIAKASPALVELU

  • Positiivisuus – rakkaus kalustelevyyn
  • Innostuneisuus uusiin kohtaamisiin ja haasteisiin

JOUSTAVUUS

  • Ratkaisukeskeisyys, haemme aidosti parasta ratkaisua
  • Nopeus, ymmärrämme oikea-aikaisuuden tärkeyden

TOIMINTAVARMUUS

  • Ammattitaitoiset asentajat, ei jätetä hommia puolitiehen
  • Pidämme lupauksemme, tuotteissa ja palvelussa

Laajamallisto heti varastosta, yli 30 tuotemerkkiä

Ammattimaisen hankintaosaamisen avulla pystymme tarjoamaan julkitilakalusteiden laajan varastotuotemalliston. Pystymme toimittamaan pienien ja keskisuurien toimistojen kalusteet suoraan Oulun Maikkulan Yrityskylän logistiikkavarastosta. Myymälässämme on esimerkiksi yli 20 erilaista työtuolimallia koeistuttavana. Emme turhaan kutsukaan myymäläämme työtuolien erikoisliikkeeksi! Ja kyllä, meiltä voi hankkia kaikista tuotteista myös yksittäiskappaleita. Palvelemme myös kotitalouksia.

Varastotuotteiden lisäksi mallistostamme löytyy paljon eri valmistajien merkkituotteita. Valikoimassamme on paljon laadukkaita ja tunnettuja merkkejä niin Suomesta kuin Saksasta, Ruotsista ja Norjasta. Mallistostamme löytyy useat Design- merkit ja kalusteet. Voit tilata meiltä hyvin monenlaisia tuotteita, aina julkitilamatoista asiakaspalvelutiskeihin ja silkkikasveihin.

Kotimaisten tuotteiden osuus on kasvanut viime vuosina runsaasti. Kotimaisten valmistajien avulla voimme räätälöidä toimistot aivan asiakkaiden toiveiden mukaiseksi. Ja mikä parasta – projektin ei tarvitse olla yhtä tuolia tai pöytää suurempi. Tilaustuoteiden määrä ei ole rajoitettu.

Olemme pitäneet tärkeänä, pystymme tarjoamaan yrityksille monenlaisia ratkaisuja, myös rahoituksen puolelta. Kalusteleasing on asiakkaalle hyvin kustannustehokas malli hankkia toimistokalusteet. Muuttuva työympäristö onkin oivallinen kohde käyttää leasing mallia. Tottakai myös osamaksurahoitus järjestyy.

Palvelemme sinua toimistokalustamisen asiantuntijoiden ja omien sisustussuunnittelijoiden kanssa koko Suomessa. Saat meiltä laadukkaan suunnittelupalvelun ja oman asennuksen Pohjois-Pohjanmaalla. Muualla Suomessa asennukset hoituvat hyvien pitkäaikaisten yhteistyökumppaneiden avulla.


TERVETULOA KÄYMÄÄN JA TUTUSTUMAAN!

MEILTÄ SAAT KAIKKI TOIMISTOKALUSTEET ASIANTUNTEVASTI SAMAN KATON ALTA.

MYYNTI MYÖS KOTITALOUKSILLE.

MYYMÄLÄSSÄ ON PANOSTETTU KALUSTEIDEN ESILLEPANOON, JOLLOIN KOKONAISUUKSIEN HAHMOTTAMINEN ON HELPPOA.

Asennamme myös maakuntiin - Oulun Yrityskalusto Oy

JOUSTAVAT JA NOPEAT TOIMITUKSET.

ME MIETIMME,
SINÄ NAUTIT!

TERVETULOA.