Yrityskalusto on monimerkkitalo

Yrityskalusto on monimerkkitalo, joka tarjoaa sinulle yli 40 eri tuotemerkkiä eli brändiä ja valmistajaa. Tarjoamme mahdollisuuden yhdistää varastotuotteita eli heti mukaan tuotteita ja kustomoituja merkkitilauskalusteita. Yrityskalustosta saat asiantuntijoiden avulla parhaan kokonaisuuden työympäristöösi, oli se pieni tai iso, kotitoimisto tai yritys. Tervetuloa hyödyntämään monimerkkitalon mahdollisuudet, hoidamme tilaukset näistä merkeistä puolestasi, ja lopuksi asennamme ne käyttökuntoon.

Tutustu tuotteisiimme

Monimerkkitalo tarjoaa yli 40 eri tuotemerkkiä ja valmistajaa. Varastotuotteilla on hinnat näkyvissä. Tilaustuotteilta hinnat usein puuttuvat, koska monet tilaustuotteistamme ovat yksilöllisesti räätälöitävissä. Räätälöityjen tuotteiden hinnoissa on vaihtelua. Tuotteiden ostosmäärällä on myös vaikutusta tilaustuotteiden hinnoittelussa ja kuljetuskustannuksissa. 

Myymälän toisessa hallissa on varastotuotteet ja ne joita saa parissa päivässä. Toisessa hallissa on pidemmän toimitusajan tuotteet, jotka ovat räätälöitävissä toiveesi mukaan yksilöllisesti.

Kysy tarjous, lähetämme sinulle tarjouksen aina ilman sitoumuksia.