TYÖTUOLIT

Työtuolien erikoisliike

Emme turhaan kutsu Yrityskalustoa työtuolien erikoisliikkeeksi. Ergonomisesti suunnitellut työtuolit Yrityskalustosta tai Kasoppi.fi verkkokaupasta tarjoavat täydellisen yhdistelmän mukavuutta ja laatua niin toimistoon kuin kotiinkin. Vuodesta 1995 alkaen on valikoimassamme ollut laadukkaita työtuoleja, jotka on valittu huolella parhailta valmistajilta Suomesta, Euroopasta ja muualta maailmasta.

Nopeasti saatavilla olevat varastotuotteemme sopivat kiireellisiin tarpeisiin sekä toimistoihin että kotitoimistoihin. Laaja tilausvalikoimamme tarjoaa lisäksi mahdollisuuden löytää juuri oikeanlaisen työtuolin vaativiinkin tarpeisiin. Näissä tilausmalliston tuoleissa voit valita kankaat värit sadoista eri kankaista.  Jokainen tuoli on suunniteltu tukemaan ergonomista istuma-asentoa ja kestämään jatkuvaa käyttöä.

Olipa kyseessä pieni päivitys kotitoimiston ergonomiaan tai suurempi projekti toimiston kalustamiseksi, asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa löytämään juuri sinulle sopivan ratkaisun. Tutustu valikoimaamme ja löydä täydellinen työtuoli, joka tekee istumisesta mukavaa ja tuottavaa!

 

Toimistokalusteet, Royal X10 työtuoli ja muut työtuolit myy Oulun Yrityskalusto Oy.
Toimistokaluste. Savo Soul työtuoli ja muut EFG työtuolit myy Oulun Yrityskalusto Oy.
Toimistokaluste. Savo Soul White työtuoli ja muut EFG työtuolit myy Oulun Yrityskalusto Oy.
Työtuoli Royal X5

Ergonomia – perinteinen työtuoli

  • Istu tuoliisi ja säädä sen korkeus sellaiseksi, että jalkasi (kenkien korot) ovat tukevasti lattiassa. Mieti, tukeeko istuin selkääsi ja reisiäsi sopivasti, ei paina, mutta antaa tukea. Istumakorkeuteen vaikuttaa myös istuinpinnankulma. Istuinpintaa eteenpäin kallistamalla voit istua korkeammalla ja jalkasi ulottuvat kuitenkin lattiaan.
  • Tue selkäsi selkänojaan ja säädä tuolin istuinsyvyys sellaiseksi, että istuinpinta tukee mahdollisimman pitkältä matkalta reisiesi alapintaa, mutta tuolin etureuna ei kosketa polvitaivetta. Syvyyttä voi säätää joko istuinpintaa tai selkänojaa siirtämällä.
  • Säädä selkänojan kallistus ja korkeus sellaiseksi, että koko selkä ja erityisesti alaselkä saa kunnon tuen.
  • Jos tuolissasi on keinumisen herkkyyden säätö, säädä se niin, että reilusti taakse nojaamalla se antaa periksi, mutta pystyasennossa antaa hyvän tuen selällesi. Joissakin tuoleissa keinun lukitus voi olla säätöä toimivampi ratkaisu. Pidä lukitus kiinni normaalisti, mutta vapauta se välillä niin, että voit lepuuttaa selkääsi nojautumalla reilusti taaksepäin.
  • Säädä tuolin käsinojien korkeus siten, että voit tukea kyynärvartta nojaan hartioiden ollessa rentona. Jos käsinojien leveys on säädettävissä, tuo ne mahdollisimman lähelle vartaloasi.
Toimistokaluste, Savo Spine tuoli ja muut työtuolit myy Oulun Yrityskalusto Oy.

Työtuolien koekäyttö

Yritysasiakkaillamme on mahdollisuus koekäyttää varastomallistomme työtuoleja omalla toimistollaan.

 Työtuolin koekäyttö on helppoa. Valitset haluamasi tuolimallit ja tuomme tuolit yrityksesi toimipisteeseen.  Saat tuolit koekäyttöön noin viikon ajaksi, joten useampi ihminen ehtii testata tuolien toimivuutta omassa toimistoympäristössä. Kun olet tyytyväinen valitsemiisi tuoleihin, voit jatkaa niiden käyttöä. Lähetämme sinulle laskun käyttöön jäävistä tuoleista.

Mikäli kuitenkin haluat palauttaa tuolit takaisin, ilmoita siitä meille. Noudamme koekäyttötuotteet pois vain kuljetuksen hinnalla 50,- alv 0 %. Jos tilaat samalla muita tuotteita, ja voimme toimittaa ne yhtä aikaa poisnoudettavien tuolien kanssa. Palveleva työtuolin koekäyttö on toiminnassa Oulun talousalueella. Muualle Suomeen tuolit on saatavissa testiin rahdin hinnalla.