NOUTOPISTE 24/7

Oulun myymälän etupihalla, tilavalla parkkipaikalla

Noutopiste 24/7 sijaitsee myymälämme etupihalla

Maksettuasi tuotteet etukäteen ja sovittuasi noutopisteemme käytöstä, myyjä ohjelmoi kalusteiden noutajan puhelinnumeron noutopisteen lukitusjärjestelmään. Tarkista, että annat myyjälle juuri noutajan puhelinnumeron, mikäli hän on eri kuin tilaaja.

Noutopisteemme on käytettävissäsi, jos et halua ottaa tuotteita heti mukaasi tai varata meiltä kuljetuspalvelua.

Noudettavat tuotteet ovat tehdaspakkauksessa tai valmiiksi kasattuna, riippuen siitä miten olet myyjämme kanssa sopinut. Tilaus odottaa sinua valitsemanasi aikana.

Voit asioida noutopisteessämme milloin sinulle sopii, esimerkiksi illalla tai viikonloppuna, aukioloaikojemme ulkopuolella.

MobilePay käy maksuvälineenä Yrityskalustossa

Kasoppi.fi ostokset voi noutaa myös Noutopisteestä. Ilmoita noutoaika vastaamalla saamaasi sähköpostiin ja me siirrämme kalusteet noutopisteeseen odottamaan sinua.

Noutopisteen käyttö onmaksutonta

Ohje tuotteita noudettaessa:

  • Noutopiste sijaitsee myymälämme etupihalla. Noutopisteen oven edessä soita numeroon 050 476 4664.
  • Kuulet oven lukosta pienen naksahduksen, jonka jälkeen ovi on auki seuraavat 10 sekuntia. Ovi avautuu vain lukitusjärjestelmään ennakkoon ohjelmoidulla puhelinnumerolla soitettaessa.
  • Ollessasi noutopisteessä tai pakatessasi autoa, ei haittaa vaikka ovi sulkeutuu. Voit soittaa oveen uudelleen ja avata lukon.
  • Otettuasi tuotteesi noutopisteestä, varmista vielä, että ovi on kunnolla kiinni.

Älä epäröi ottaa yhteyttä myymäläämme, mikäli haluat tietää lisää noutopisteemme käytöstä. Puhelin (08) 5358 100 tai info@yrityskalusto.fi

Noutopisteen puhelinnumero:050 476 4664

Katso palvelumme tiivistetysti