EFG Nova asiakastuoli

Alkaen 386,63  Tilaustuotteilta tarkat hinnat puuttuvat, koska monet tilaustuotteet ovat yksilöllisesti räätälöitävissä. Räätälöityjen tuotteiden hinnoissa on vaihtelua. Tuotteiden ostosmäärällä on vaikutusta tilaustuotteiden hinnoittelussa ja kuljetuskustannuksissa. Lähetämme sinulle aina tarjouksen ennen lopullista tilaustasi.

EFG Nova asiakastuoli on siisti ja kestävä tuoli koko toimistoon

Selkeän muotoilun ja korkean laadun ansiosta EFG Nova asiakastuoli on ilmeinen valinta konferenssihuoneeseen, auditorioon, ruokasaliin tai asiakastuoliksi. EFG Novaa voidaan muunnella monella tapaa verhoilu- ja jalkavaihtoehdoista kangasvalintoihin ja käsinojiin, mukautumaan erilaisiin toimistotiloihin. Halusitpa sitten Novan erottuvan joukosta tai sulautuvan yhteen, se sopii taatusti. Novalla on puhdas ja ajaton muotoilu, joka sopii mihin tahansa toimistoon, jossa keskustelu ja yhteistyö ovat keskiössä. Tämän sarjan tuolit ovat joustavia ja niitä on useita muunnelmia, mutta niillä kaikilla on sama yhtenäinen ilme. Kun valitset Nova-tuolin, saat laajan valikoiman vakiovärejä, materiaaleja ja istuinkuoria, jotka auttavat sinua luomaan todella yksilöllisen työympäristön. Metallisella nelijalkarungolla varustettu Nova on klassinen yleistuoli kaikkiin toimistotiloihin.

 

Ominaisuudet:

  • Istuin normaalilla tai korkealla selkänojalla
  • Istuin on joko kova laminoitu, viilutettu, istuin verhoiltu, selkänoja ja istuin verhoiltu tai ympäriverhoiltu
  • Jalusta on puinen tai metallinen neipistejalusta, nelipistejalusta käsinojin, nelipistejalusta nojatuoli, lenkkijalusta tai muoviristikkojalusta rullilla
  • Metallirunkoinen tuoli on pinottava max 6 kpl
  • Takuu 5 vuotta

Tutustu laajaan EFG Nova asiakastuolimallistoon tästä, esite on englanninkielinen.

Saatat myös pitää...