Lilja sohva

Tilaustuotteilta tarkat hinnat puuttuvat, koska monet tilaustuotteet ovat yksilöllisesti räätälöitävissä. Räätälöityjen tuotteiden hinnoissa on vaihtelua. Tuotteiden ostosmäärällä on vaikutusta tilaustuotteiden hinnoittelussa ja kuljetuskustannuksissa. Lähetämme sinulle aina tarjouksen ennen lopullista tilaustasi.

Lilja sohva on julkisten tilojen helmi – harmoninen ja ajaton.

Lämmin ystävällinen massiivipuu ja elegantit piirteet muodostavat mukavan kokonaisuuden, joka heijastaa pohjoismaista asennetta tyyliin ja laatuun. Modulaarisuus on Lilja sohvan tärkeä ominaisuus, voit luoda monipuolisia kokonaisuuksia käyttötarkoitukseltaan erilaisiin tiloihin tekemällä yhdistelmistä vielä persoonallisempia juuri sinulle sopivilla väreillä ja käsinojilla. Lilja sohva on lämminhenkinen ja ergonominen ja siinä on todella mukavaa istua.

Design: Samuli Naamanka
Runko massiivipuuta ja vaneria. Jalat saarnia.
Kiinteä verhoilu; laaja valikoima verhoilumateriaaleja.
Pehmusteet erittäin kimmoisaa HR-vaahtokumia. Umpinaiset istuin- ja selkätyynyt. Selkätyynyt tilattava erikseen.

Istuin- ja tyynyverhoiluun suosittelemme Nevotex Lido Trend, Gabriel Step tai Kvadrat Hallingdal 65 -kangasta. Voit katsoa värivaihtoehdot linkistä valmistajan sivuilta. Mikäli et löytänyt sopivaa verhoilukangasvaihtoehtoa, kysy lisää myyjältäsi esimerkiksi Gabrielin, Svenssonin, Camiran tai Kvadratin kankaista.


Voit myös tutustua tuoteperheeseen valmistajan omilta sivulta, naamanka.fi. Edustamme heitä ja laskemme tarjouksen projektiisi liittyen.

Hinta alkaen: 2 958,64 € (2 386,00 € alv 0 %), kysy tarjous!

Saatat myös pitää...