Play&Work sohva

Tilaustuotteilta tarkat hinnat puuttuvat, koska monet tilaustuotteet ovat yksilöllisesti räätälöitävissä. Räätälöityjen tuotteiden hinnoissa on vaihtelua. Tuotteiden ostosmäärällä on vaikutusta tilaustuotteiden hinnoittelussa ja kuljetuskustannuksissa. Lähetämme sinulle aina tarjouksen ennen lopullista tilaustasi.

Aulakalusteilla on positiivinen vaikutus työilmapiiriin ja sosiaalisiin suhteisiin työpaikoilla

Henkilökunnan rentoutumistilat ja alueet, jotka ovat tarkoitettu spontaaneihin epävirallisiin kokouksiin ovat erityisen tärkeitä, koska ne lisäävät työntekijöiden luovuutta ja spontaania tiedonvaihtoa.

Play&Work -sohvia voidaan käyttää esimerkiksi ryhmätyötilana tai niiden korkeiden, verhoiltujen paneelien ansiosta esimerkiksi hiljaisena työtilana keskittymistä vaativassa työssä. Samalla pehmeäpintainen kaluste parantaa huoneen akustisia ominaisuuksia.

Play&Work -sohvassa on jalat taivutettua metalliputkea ja runko on puuta, joka on verhoiltu paloa hidastavalla vaahdolla sekä verhoilukankaalla. Verhoilukankaan väreillä voi leikitellä, ja valita verholuun useita eri värejä, vain mielikuvitus on rajana. Sohvassa on kirjoitusalusta, jonka alla on säilytystila esimerkiksi käsilaukulle tai tietokoneelle. Kirjoitusalusta on melamiinia ja se voidaan asentaa joko oikealle tai vasemmalle puolelle.

Kuvan esimerkkikalusteen mitat ovat:
Syvyys: 750 mm
Korkeus: 1220 mm
Leveys: 1170 mm

Kysy lisää muista malleista myyjältäsi.

Hinta alkaen, ovh. (2 400,00 € kpl, alv 0 %)  2 976,00 € sis. alv 24 % kysy tarjous!

 

Saatat myös pitää...