Salli SwingFit satulatuoli

Alkaen 992,00  Tilaustuotteilta tarkat hinnat puuttuvat, koska monet tilaustuotteet ovat yksilöllisesti räätälöitävissä. Räätälöityjen tuotteiden hinnoissa on vaihtelua. Tuotteiden ostosmäärällä on vaikutusta tilaustuotteiden hinnoittelussa ja kuljetuskustannuksissa. Lähetämme sinulle aina tarjouksen ennen lopullista tilaustasi.

Aktiivista istumista monipuolisin säädöin, uutuutena pienempi tuolimalli, Salli Small SwingFit

Salli SwingFit satulatuolilla treenaant keinumekanismin ansiosta huomaamattasi koko päivän! Liikkuva istuin mukailee kehon liikkeitä ja erilaiset eteen ja sivulle tehtävät taivutukset toimivat pilates-liikkeiden tavoin vahvistaen alaselän, lantion alueen ja vatsan lihaksia. Kaksiosainen liikkumista mukaileva istuin aktivoi myös lantionpohjan lihaksia, mistä on hyötyä esimerkiksi synnyttäneille ja ikääntyneille naisille.

Liikkuva istuin auttaa säilyttämään selän luonnollisen notkon myös työtehtävissä, jotka tapahtuvat eteenpäin kurottaen. Kaksiosaisen istuimen erikoisuutena on istuimen leveydensäätö, joten tuoli sopii hyvinkin erilaisten istujien tarpeisiin.

Istuimen leveydensäätömahdollisuuden ansiosta tuoli sopii erinomaisesti kapealantioiselle istujalle. Erilaisten säätömahdollisuuksien vuoksi tuolia suositellaan yhden henkilön käyttöön. Päivän paras kuntolaite niin miehille kuin naisillekin.

Salli SwingFit -tuolista on valittavana kaksi eri versiota. Salli Small SwingFit sopii erityisen hyvin alle 170-senttisille käyttäjille. Tuolissa on ergonomisesti muotoiltu kaksiosainen istuin, 4 cm kapeampi kuin Salli SwingFitissä.

  • Kaksiosainen liikkuva istuin leveydensäädöllä
  • Maksimikuormitus 120 kg
  • Istuin nahalla (18 väriä), keinonahalla tai villakankaalla
  • Lyhyt kaasujousi soveltuu alle 165-senttisille käyttäjille, keskipitkä 160–185-senttisille, pitkä yli 175 cm käyttäjille ja Mini-kaasujousi erityistilanteisiin. Värinä kromi tai musta
  • Vakiona Salli Base ristikko (Ø 56 cm). Tilauksesta alumiiniristikko, Ø 540 mm, väri metalli tai musta.
  • Voit valita tuoliisi vakiopyörien tilalle esim. Inline-pyörät tai antistaattiset pyörä.
  • Tuoliin ei suositella liitettäväksi lisäosia
  • Tuolin kokonaispaino 11 kg
  • Takuu 10 vuotta

Myymälässä rajoitettu erä Salli satulatuoleja heti mukaan. Hae omasi!

Saatat myös pitää...