Toimistokalusteiden kierrätys

0,00 
(0,00  alv 0 %)

Yrityskalusto mahdollistaa käytettyjen toimistokalusteiden elinkaarikierrätyksen paikallisesti. Myymme hyväkuntoiset kalusteet Oulun Maikkulan myymälästä. Tällöin asiakas voi pienentää työympäristönsä ympäristökuormitusta kierrätetyillä toimistokalusteilla. Tämä palvelu on käytössä tällä hetkellä vain Oulussa, koska olemme sitoutuneet kestävän kehityksen periaatteisiin ja haluamme pienentää omalta osaltamme kuljettamisesta syntyvää hiilijalanjälkeä käytettyjen kalusteiden osalta. Palveluumme kuuluu oleellisesti myös uusien kalusteiden sisustussuunnittelu.

 

Puramme käyttöön kelpaamattomat kalusteet ja lajittelemme komponentit metalli-, muovi- ja puumateriaaleihin. Sekamuovit sekä puuosat hyödynnämme energiantuotannossa. Hyödynnettävissä olevat muovit sekä metallit toimitamme teollisuuden uusioraaka-aineeksi, tai myymme ne, esimerkiksi pöydän jalat, myymälässämme Maikkulassa.

 


Onko sinulla tarve tyhjentää tilat ja realisoida omaisuutta nopeasti? Ostamme kalusteita.

Kiertotalouspalvelumme auttaa pääsemään eroon omaisuudesta jouhevasti, mutta ei ympäristön kustannuksella.

Emme kuskaa tavaroita jäteasemalle, vaan ohjaamme ne kiertotalouden hengessä mahdollisimman tehokkaasti uudelleenkäyttöön.

Hoidamme niin pienet kuin suuret projektit ja realisoimme kaikki kalusteet. Jokainen projekti räätälöidään asiakaskohtaisesti, joten ota yhteyttä!


Outlet-osastolta löydät vaihtuvia eriä hyväkuntoisia käytettyjä kalusteita.

 

Outletissa on myös uusien kalusteiden myymälämalleja, satunnaisia poistoeriä sekä eriä kalustekomponenteista. Laatua pienellä rahalla. Tuotteet liikkuvat nopeasti, joten tule katsomaan mitä tällä hetkellä on saatavilla. Olet tervetullut katsomaan tuotteet myymäläämme!

Osa käytetyistä kalusteita on kuvattuna Outlet-sivulla. 
Meillä et maksa käytetyistä kalusteista liikaa, vaan osallistut vastuulliseen kierrätykseen!

 

Saatat myös pitää...