Ajankohtaista

Yrityskaluston blogi ja ajankohtaista toimistokalusteista sekä työympäristöistä

Värikkäät ja viihtyisät Weladon monitoimitilat

touko 27, 2022 | Ajankohtaista

Welado on rakennusalan asiantuntijaorganisaatio, joka uskoo, että hyvinvoivat ihmiset ovat terveen liiketoiminnan tärkein elementti. Toimistoista halutaan kehittää vetovoimaisia tukikohtia, joissa ihmiset haluavat etäaikanakin käydä tapaamassa kollegoita ja viihtymässä muutoin sekä työ- että vapaa-ajalla.

Yrityskalusto sai toteuttaa Weladon uusien toimitilojen suunnittelun ja kalustamisen.
Värikkäät ja viihtyisät Weladon monitoimitilat luovat modernin ja inspiroivan työympäristön. Weladon uudet noin 1000 m2 monitoimitilat tarjoavat modernin ja inspiroivan työympäristön vajaalle 100:lle työntekijälle.

Narbutas NOVA Wood monikäyttöiset pöydät tuovat tilavaan ympäristöön luonnon tuntua sekä lämpöä ja viihtyisyyttä.

Räätälöitävissä olevat palasohvat muodostavat kodikkaan ja viihtyisän nurkkauksen, jossa riittää tilaa luovuudelle.

 

Leikkimielisyys, värit ja tarkkaan harkitut yksityiskohdat näkyvät vahvasti tilojen sisustuksessa.

Hauskaa ajanvietettä tuo golf kenttä, josta voi istahtaa työpisteen ääreen, jossa on ergonominen Salli- satulatuoli sekä -pöytä.

Weladon oma pääbrändiväri on violetti, joka toistuu kalusteissa sekä lasitaulujen värimaailmassa.

Athene- tuolit sekä tilan mukaan räätälöidyt, siirreltävissä olevat pöydät antavat luovuudelle tilaa.

Voiko olla leppoisampaa mielikuvaa, kuin istahtaminen selkänojalliselle säkkituolille, joka tarjoaa koko keholle lisätukea ja mukavuutta.

Riippumatto rennolla vyöhykkeellä on kutsuva, inspiroiva ja tarjoaa hetken viettää taukoa. Vapaus olla juuri siinä, saa mielen rentoutuneeksi.

Laadukkaat ja tyylikkäät toimistokalusteet toimivat osana monimuotoista ja modernia toimistotilaa. Isoa toimistoa on rajattu muodostamalla erilaisia kokonaisuuksia kokouksille, tapaamisille sekä luovaan ryhmätyöskentelyyn ja hiljaiseen työhön.

Korostetun värikkyyden, jopa työtekijöiden lasten tekemien seinämaalauksien, vastapainoksi tilojen työ- ja sähköpöydät ovat neutraalin valkoisia ja työtuolit mustia.

Työtilojen Digi RS- sähköpöydät ja Royal-työtuolit ovat säädeltävissä olevia. Laadukkaat kalusteet antavat mukavasti tilaa työskentelylle, sekä sopivat Weladon moderniin tyyliin.

Weladon referenssin kuvat ottanut media-alan opiskelija kommentoi: “Oli upeaa käydä kuvaamassa Weladon inspiroivat ja upeat työ- sekä vapaa-ajan- tilat. Ihasteltavaa, ihmeteltävää ja kummastelua riitti. Lämmin sekä kotoisa tunnelma oli läsnä joka puolella”.

LinkedIn

Näyttämällä myymälässämme puhelimestasi,
että seuraat ja suosittelet meitä, saat lahjan!