Ajankohtaista

Yrityskaluston blogi ja ajankohtaista toimistokalusteista sekä työympäristöistä

Yrityskalusto on nyt EFG ja SAVO jälleenmyyjä

joulu 12, 2022 | Ajankohtaista

Oulun Yrityskalusto Oy on kutsuttu European Furniture Groupin edustajaksi. EFG on yksi Euroopan suurimmista laadukkaiden toimistokalusteiden valmistajista. Olemme erittäin iloisia voidessamme jatkossa palvella asiakkaitamme entistä laajemmalla ja monipuolisemmalla mallistolla. EFG-konsernin tuotteilla Yrityskaluston mallisto laajenee yli 3 500 tuotteella.

EFG-konsernin historia alkaa Ruotsissa, vuonna 1885, kun Tranåsilainen K G Andersson valmisti ensimmäisen pinnatuolinsa. Vuonna 1993 nimeksi tuli European Furniture Group – EFG.

Tänään laaja mallisto on pitkän, monipuolisen ja taidokkaan historian tulos. Tuotteet on testattu huolellisesti korkea laatutason ylläpitämiseksi. Laadusta ja vastuullisuudesta kertoo, että 90 % EFG:n tuotteissa käytetystä puusta on FSC-merkittyä.

SAVO – modernien työtuolien edelläkävijä Skandinaviassa

SAVO elää ja hengittää filosofiaa, jossa ergonomia on niin itsestään selvää, että keskustelemme mieluummin siitä, kuinka helppoa mukava istuminen voi olla, kuin yksittäisistä työtuolin ominaisuuksista. Savo tarjoaa 10 vuoden takuun mutta sen tuotteet kestävät paljon pidempään. Useat SAVO:n työtuolimallit ovatkin saaneet Norwegian Design Award -palkinnon. Lisäksi Savo 360 työtuoli on voittanut Red Dot Design Award 2022 -palkinnon Toimistokalusteet ja -tuolit -kategoriassa. SAVO:n työtuoleja suunnitellaan ja markkinoidaan yksityiselle ja julkiselle sektorille.

Tiedämme, että ergonominen ja kaunis fyysinen ympäristö on tärkeä sekä työtekijöille että tuottavuudelle. Tästä syystä olemassa olevien tuotemerkkien lisäksi mallistomme laajenee. Asiakkaat saavat laadukkaita skandinaavisia tuotteita henkilökohtaisella palvelulla.

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan mallistoon, josta saamme lähiaikoina lisää mallikalusteita myymäläämme.   Jätä yhteydenottopyyntö tästä, tai tule keskustelemaan kanssamme lisää.

LinkedIn

Näyttämällä myymälässämme puhelimestasi,
että seuraat ja suosittelet meitä, saat lahjan!