Ajankohtaista

Yrityskaluston blogi ja ajankohtaista toimistokalusteista sekä työympäristöistä

Terveiset Tukholman messuilta

helmi 28, 2023 | Ajankohtaista

Tukholman huonekalumessut ja Stockholm Design Week 2023 järjestettiin 6. – 10.2.2023. Vierailimme Tukholmassa tapaamassa tavarantoimittajiamme, tutustumassa uusiin yhteistyökumppaneihin ja ennen kaikea hakeamassa uusia vaikutteita sekä tutustumassa uusiin trendeihin toimistokalustamisen saralla.

 

 

 

Metallin luovaa käyttöä oli nähtävillä runsaasti eri osastoilla. Metalliset, näkyvillä olevat rakenteet ja yksityiskohdat toivat mielenkiintoa yksittäisiin huonekaluihin. Näitä kalusteita yhdistelemällä perinteisiin toimistokalusteisiin saadaan luotua erilaisia tunnelmia, jännitystäkin peristeiseen toimistotilaan.

 Värit ja niiden rohkea sommittelu oli nähtävillä messujen uutuuksissa. Voimakkaiden päävärien lisäksi oli käytetty murrettuja sävyjä tasapainottamaan värimaailmaa. Värien käytöllä saadaan tilaan helposti luotua haluttu tunnelma.

Kestävä kehitys

Useilla messuosastoilla oli kiinnitetty erityistä huomiota kalusteiden ja tuotteiden kierrätettävyyteen sekä kestävyyteen. Raaka-aineiden alkuperä ja erilaisten kierrätettyjen materiaalien yhdistäminen on tätä päivää. Erityistä huomiota on kiinnitetty tuotteen hiilijalanjälkeen sekä sen kierrätettävyyteen kalusteen elinkaaren lopussa.

 

Tervetuloa suunnittelemaan kanssamme uusi ilme Sinun toimistoosi!

LinkedIn

Näyttämällä myymälässämme puhelimestasi,
että seuraat ja suosittelet meitä, saat lahjan!