Ajankohtaista

Yrityskaluston blogi ja ajankohtaista toimistokalusteista sekä työympäristöistä

Kalusteita kaikkiin tarpeisiin – toimistosta mökkiin!

huhti 25, 2023 | Ajankohtaista

Yrityskalustosta löydät kalusteita kaikkiin tarpeisiin – ei vain toimistoon! Etsitkö laadukkaita ja tyylikkäitä huonekaluja toimistoosi, aulaasi, kahvilaasi tai mökille? Yrityskalusto tarjoaa laajan valikoiman huonekaluja eri tarpeisiin.

 

 

Olipa kyseessä moderni toimisto tai perinteinen mökki, meiltä löydät juuri oikeat kalusteet luomaan haluamasi tunnelman ja ilmeen. Älä enää mieti miten piilotat etätyöpisteen mökille. Ota yhteyttä, meillä on ratkaisu tähän ongelmaan. Olemme kalustaneet useita etätyöpisteitä niin mökille kuin kotitoimistoonkin.

 

 

Vai mietitkö mistä vuokrakäytössä olevaan mökiin tuolit? Älä huoli, meiltä löytyy kodikkaat ja kestävät tuolit myös tähän käyttöön. Kuvassa Sally -tuolit.

 

Toimistotyöskentely vaatii mukavia ja ergonomisia tuoleja, jotta työpäivä sujuisi mahdollisimman tehokkaasti. Meiltä saat laadukkaat toimistotuolit, joilla istuminen on mukavaa ja ergonomista. Pöytämallistommekin on erittäin laaja, neuvottelupöydistä, erikostyöpöytiin. Saat meiltä sähköpöydät tuotantotiloihin saakka, isolla nostokyvyllä. Työpöydän ympärille tarvitsemasi kätevät säilytysratkaisut ja hyllyt, joilla voit pitää tärkeät dokumentit järjestyksessä, löytyvät niin ikään.

Olemme myös kotimaisten sohvakalusteiden toimittaja

Sen sijaan yhdistitkö meidät kodikkaiden kodin huonekalujen toimittajaksi? Tarvitsetko uusia sohvia, sänkyjä tai TV-tasoja? Meiltä saat kaiken tarvittavan kodin sisustukseen. Kotimaiset sohvat ovat yksi myydyimpiä tuoteryhmiämme. Julkiselle puolelle tarkoitetusta mallistosta saat kotiinkin pitkäikäisen ratkaisun.

 

 Aulassa ja kahvilassa kävijät haluavat istua mukavasti ja viettää aikaa ystävien ja kollegoiden kanssa. Meiltä saat erilaiset sohvat, nojatuolit ja baarituolit, joilla voit luoda juuri haluamasi tunnelman aulassa, kahvilassa tai yhteiskäyttötilassa. Baarituoleja löytyy jopa heti varastosta isommatikin erät.

 

Eli yhteenvetona: meiltä saat kaiken tarvittavan yhdeltä ja samalta toimittajalta. Meillä on laaja valikoima huonekaluja, jotka soveltuvat niin toimistoon, kotiin kuin vapaa-ajan asuntoonkin. Tavoitteenamme on tarjota laadukkaita huonekaluja, jotka kestävät aikaa ja kulutusta. Meiltä saat myös kalusteiden asennuspalvelut.

Ota yhteyttä ja kysy lisää Yrityskaluston laajasta merkkikalusteiden mallistosta.

LinkedIn

Näyttämällä myymälässämme puhelimestasi,
että seuraat ja suosittelet meitä, saat lahjan!