Ajankohtaista

Yrityskaluston blogi ja ajankohtaista toimistokalusteista sekä työympäristöistä

Päivitä Sallisi

syys 5, 2023 | Ajankohtaista

Laita hyvä kiertoon

Salli Satulatuolit ovat vankkaa tekoa, ja vuosikymmentenkin takaisesta Sallista saadaan vielä osia uusiokäyttöön. Vanhasta tuolistasi ei siis tule jätettä, vaan kaikki osat joko käytetään uudelleen tai kierrätetään asianmukaisesti. Tartu tilaisuuteen, kierrätämme vanhan Sallin puolestasi!

 

Kaikille ja kaikkialle löytyy sopiva Salli

Ensimmäinen Salli näki päivänvalon jo 33 vuotta sitten. Nyt valikoimassa on erikokoisia istuimia, kallistuvia ja keinuvia malleja, kaksiosiaisia istuimia, hierovia ristikoita sekä laaja kirjo lisävarusteita ja herkullisia värejä. Kehitämme myös Sallin ainutulaatuista anatomista muotoilua koko ajan entistä paremmaksi, ja istuimen koko ja muoto, sekä pehmusteen määrä ja muotoilu, ovat aivan toista kuin vuosikymmenet sitten. Tartu tilaisuuteen, kierrätämme vanhan Sallin puolestasi!

 

Miksi vaihtaa uuteen?

Salli on tehty kestämään, mutta pitkäaikaistakin istuinkumppania voi välillä olla tarve päivittää. Ehkä nahka on jo vähän liiankin patinoitut, verhoilu ei enää sovi värimaailmaan ja pehmusteessakin olisi toivomisen varaa. Tuolimallit ovat myös kehittyneet vuosien varrella, joten valikoimasta saattaakin löytyä nyt juuri sinun tarpeisiisi entistä paremmin sopiva malli. Tartu tilaisuuteen, kierrätämme vanhan Sallin puolestasi!

 

Nahkaa, keinonahkaa vai sittenkin kangasta?

Erilaiset materiaalit sopivat eri käyttötarkoituksiin. Keinonahkaa on helppo desinfioida, joten se on paikallaan terveydenhuollossa, polyuretaani kestää kovaa käyttöä, pehmeä villakankaat sopivat kotiin tai toimistoon ja aito nahka luonnollisesti sopii lähes kaikkialle. Valitse omasi käyttötarkoituksen ja omien mieltymystesi mukaan. Tartu tilaisuuteen, kierrätämme vanhan Sallin puolestasi!

LinkedIn

Näyttämällä myymälässämme puhelimestasi,
että seuraat ja suosittelet meitä, saat lahjan!