Ajankohtaista

Yrityskaluston blogi ja ajankohtaista toimistokalusteista sekä työympäristöistä

Miksi hankkia sähköpöytä Yrityskalustosta – ammattilaisilta?

syys 29, 2023 | Ajankohtaista

Kun pohdit sähköpöydän hankkimista, on tärkeää valita luotettava ja laadukas toimittaja. Yrityskalusto on yritys, joka tarjoaa ammattimaisia ratkaisuja työergonomian parantamiseen ja työtilojen optimointiin. Tässä artikkelissa tarkastelemme syitä, miksi juuri Yrityskaluston sähköpöytä voi olla paras valinta sinulle ja organisaatiollesi.

 

Savo työtuoli, rs3 sähköpöytä ja Dyna aktiivituoli kaikki Oulun Yrityskalustosta.

Laadukas kaksimoottorinen pöytä

Yrityskaluston sähköpöydät eivät käytä kardaanijärjestelmää. Sen sijaan niissä on useita erillisiä moottoreita, yksi jokaisessa jalassa. Tämä lähestymistapa tarjoaa useita etuja, kuten tarkan ja itsenäisen korkeussäädön jokaiselle pöydän osalle. Toisin kuin edullisissa kardaanilla varustetuissa pöydissä, Yrityskaluston sähköpöydissä ei ole ulkoista moottoria, mikä vähentää herkkyyttä vaurioille. 

Tämä ominaisuus tekee Yrityskaluston sähköpöydistä erityisen luotettavia ja kestäviä, sillä ulkoinen moottori on yksi perinteisten kardaanipöytien yleisimmistä heikkouksista. Tämän ansiosta voit luottaa sähköpöytäsi suorituskykyyn ja kestävyyteen pitkällä aikavälillä, ilman tarvetta huolehtia kardaanin aiheuttamista mahdollisista ongelmista.

Laaja säätöalue lisää joustavuutta

Toinen vahvuus Yrityskaluston sähköpöydissä on niiden laaja säätöalue. Pöydät pystyvät nousemaan ja laskemaan korkeussuunnassa portaattomasti, jolloin voit mukauttaa työasentosi juuri itsellesi sopivaksi. Säätöalue ilman kantta on vaikuttavat 59,5 – 124,5 cm ja yleisesti käytettyjen melamiinikansien kanssa 62 – 127 cm.  Huomaathan, että voit valita runkoon vaikka ohuen lasikannen. Laaja säätöalue tarkoittaa sitä, että voit käyttää pöytää sekä istuen että seisoma-asennossa, edistäen työergonomiaa ja hyvinvointiasi.

Savo työtuoli, rs3 sähköpöytä ja Dyna aktiivituoli kaikki Oulun Yrityskalustosta.

Voit vaihtaa runkoon eri kokoisen kannen

Elämäntilanteet ja yritysten tarpeet muuttuvat vuosien saatossa. Vanha sähköpöytä ei mahdu uuteen asuntoon tai yrityksen pöydät käyvät liian pieniksi. Yrityskaluston sähköpöydissä tukiputket ovat teleskooppisia, joita voidaan säätää mallista riippuen 100 – 160 cm leveille kansille tai 120 – 200 cm leveille kansille. Tällöin säästät selvää rahaa, kun sinun tarvitsee vaihtaa pelkästään kansi, sähköpöydän runko säilyy ennallaan.

Ominaisuudet, jotka tekevät eron

 Yrityskaluston Digi RS3 sähköpöydissä on useita muitakin houkuttelevia ominaisuuksia, jotka erottavat ne kilpailijoista:

  • Rungon väri ja materiaali: Runko on saatavilla valkoisena RAL 9016, harmaana RAL 7045 ja mustana RAL 9005, mikä mahdollistaa sen sovittamisen eri sisustustyyleihin. Runko on valmistettu pulverimaalatusta teräksestä, joka takaa kestävyyden ja pitkän käyttöiän.
  • Digitaalinen korkeusnäyttö: Käsiohjaimessa on digitaalinen juokseva korkeusnäyttö, mikä tekee korkeuden säätämisestä helppoa. Neljä ohjelmoitavaa muistipaikkaa mahdollistavat eri korkeuksien nopean valinnan.
  • Jalkavasteiden säätö: Rungossa ei ole poikkitankoa jalkojen tiellä, ja voit valita erikseen saatavilla olevat jalkavasteet (40 cm, 60 cm, 90 cm) tarpeesi mukaan.
  • Törmäyksenestotoiminto: Pöydissä on vakiona törmäyksenestotoiminto, joka suojaa esineitä pöydän ylä- ja alapuolella korkeutta säädettäessä.
  • CE-merkintä: Kaikki Yrityskaluston sähköpöydät ovat CE-merkittyjä, mikä takaa niiden turvallisuuden ja luotettavuuden.

Yrityskaluston sähköpöydät tarjoavat monipuolisia ominaisuuksia, jotka tekevät työpäivästäsi sujuvampaa ja mukavampaa. Lisäksi yrityksen ammattitaito ja pitkä kokemus alalta takaavat sen, että saat juuri tarpeisiisi sopivan ratkaisun. Valitsemalla Yrityskaluston voit olla varma, että investointisi työhyvinvointiin ja ergonomiaan on hyvin perusteltu.

Jos etsit laadukasta sähköpöytää, joka tarjoaa kaikki tarvittavat ominaisuudet ja luotettavuuden, kannattaa ehdottomasti tutustua Yrityskaluston valikoimaan. Työergonomian parantaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa ja laadukasta!

LinkedIn

Näyttämällä myymälässämme puhelimestasi,
että seuraat ja suosittelet meitä, saat lahjan!