Ajankohtaista

Yrityskaluston blogi ja ajankohtaista toimistokalusteista sekä työympäristöistä

Vuoden vaihtuessa

joulu 29, 2023 | Ajankohtaista

Vuosi 2023 – Kestävää yhteistyötä ja uudistuksia

 

Vuosi 2023 on ollut meille merkityksellinen ja antoisa. Vuoden vaihtuessa on tapana pysähtyä hetkeksi ja tarkastella taakse jäänyttä aikaa – niin mekin haluamme tehdä. Tämä vuosi on ollut täynnä saavutuksia, haasteita ja ennen kaikkea yhteistyötä asiakkaiden kanssa.

 

Suomen Vahvimmat yritykset Platina -sertifikaatti

 

Kiitollisuus täyttää sydämemme, kun voimme jakaa ilouutisen: olemme jälleen saaneet Asiakastiedon Suomen Vahvimmat yritykset Platina -sertifikaatin. Tämä tunnustus on kiitos uskollisille asiakkaillemme, jotka ovat mahdollistaneet menestyksemme. Platina-sertifikaatti on harvinaisuus, sillä siihen oikeutettuja yrityksiä on vain 3 % kaikista yrityksistä. Se kertoo yhteistyökumppaneillemme, että yhteistyömme perustuu vahvaan pohjaan, täyttäen tiukat ehdot ja Rating Alfa -luottoluokituksen.

 

Maailmantilanteen haasteet ja vastuulliset ratkaisut

 

Kuluneen vuoden aikana olemme kohdanneet maailmantilanteen tuomat haasteet. Asiakkaidemme säästöpaineet ja kulukuurit ovat olleet meillekin todellisuutta. Olemme vastanneet tähän haasteeseen lisäämällä toimistokalusteiden kierrätystä, ottamalla vastaan tarpeettomia kalusteita ja tarjoamalla niitä edelleen huoltotarkistettuina kohtuulliseen hintaan. Tämä ei ainoastaan auta asiakkaitamme säästämään, vaan myös vähentää ympäristövaikutusta säästäen luontoa.

Uudistettu myymälä ja asiakaskokemus

 

Loppuvuodesta teimme muutoksen myyntinäyttelyymme. Päätilassa esittelemme laajan valikoiman varastotuotteita, jotka ovat heti saatavilla. Keskitymme tarjoamaan selkeän esillepanon ja mahdollisuuden tehdä päätöksiä silloin, kun aikaa on vähän. Toisessa tilassa odottaa upea Showroom, jossa voit tutustua erityisesti räätälöitäviin tilaustuotteisiin. Haluamme tarjota mahdollisuuden luoda tiloja, jotka heijastavat asiakkaan persoonallisuutta ja tarpeita.

 

Katse kohti tulevaisuutta

 

Maailma ympärillämme muuttuu jatkuvasti ja me haluamme olla valmiina kohtaamaan tulevat haasteet. Kutsumme teidät kaikki vierailemaan uudistetussa myymälässämme myös vuonna 2024. Lupaan, että palvelemme teitä tutun henkilökunnan voimin Pohjois-Suomen suurimmassa toimistokalustemyymälässä.

Kiitos kuluneesta vuodesta. Odotamme innolla yhteistä tulevaisuutta kanssanne!

LinkedIn

Näyttämällä myymälässämme puhelimestasi,
että seuraat ja suosittelet meitä, saat lahjan!