Korjaus- ja takuupalvelu

Mitä jos tilaamani tuote on viallinen?

Takuuaika on viisi vuotta työtuoleille ja sähköpöydille, muut vakiotuotteet 2 vuotta, normaalissa toimisto/julkitilassa (8 h/vrk) käyttöolosuhteissa, ellei toisin mainita.

Myyjällä on materiaali- ja valmistusvirheiden osalta oikeus valintansa mukaan joko korjata tai toimittaa uusi vastaava tavara tai mikäli tämä ei ole mahdollista, myöntää alennus tavaran hinnasta. Tavaran korjaaminen tai uuden toimittaminen ei pidennä takuuaikaa. Korjaamista varten Oulun Yrityskalusto Oy:llä on useampia kalusteasentajia, jotka pystyvät vankalla ammattitaidolla määrittelemään korjaustarpeen tai mahdollisen vaihdon. Yrityksestämme löytyy myös koulutuksen saanut puuseppä. Mikäli korjattavan tuotteen puuttuminen aiheuttaa asiakkaalle haittaa, on mahdollista järjestää korvaava tuote käyttöön. Tästä ei tule kuluja asiakkaalle.

Edellä esitetystä poiketen asiakaskohtaisille päällisille tai pintakäsittelyille ja luonnonmateriaalien ominaisuuksille ei myönnetä takuuta.

Takuu alkaa tavaran toimitushetkestä. Takuu on voimassa edellyttäen, että tavaraa on käytetty ja varastoitu huolellisesti sen käyttötarkoituksen sekä käyttö- ja hoito-ohjeiden mukaisesti sekä että se on asennettu asennusohjeiden mukaisesti yrityksen omien asentajien toimesta.

Takuu ei kata normaalia kulumista, luonnonmateriaalien värivaihteluita eikä virheitä, jotka ovat aiheutuneet asiakkaan tuottamuksesta. Myyjä ei ole velvollinen korvaamaan asiakkaalle välillisiä vahinkoja, joita mahdollisesti on tuotteen virheellisyydestä aiheutunut. Takuu on voimassa vain alkuperäiselle ostajalle.

Takuuaikaisten asioiden käsittely on yrityksessä organisoitu siten, että asiakas saa vastauksen takuuhuoltopyyntöön ja haitta pyritään minimoimaan mahdollisimman nopeasti. Aloitamme takuukorjaukset viipymättä, viimeistään viikon sisällä ilmoituksen saapumisesta. Tällöin asiakas saa arvion korjauksen kestosta ja etenemistavasta.

Takuuprosessi

Ennen tuotteen palauttamista ottakaa yhteyttä sähköpostilla (info@yrityskalusto.fi) tai puhelimitse 08 535 8100.
Lähettäkää meille oheisen mallikaavakkeen mukaiset tiedot.

Takuulomake

15 + 4 =