Myymälä ja noutopiste

Myyntinäyttely on huonekaluliike Oulussa

Olemme Pohjois-Suomen suurin ja inspiroivin toimistokalustemyymälä. Yli 800 m2, koko ajan uusiutuva myyntinäyttely on tae Sinulle sopivan vaihtoehdon löytymisestä.

Myymälässä olemme panostaneet kalusteiden esillepanoon, jotta kokonaisuuksien hahmottaminen on sinulle helppoa! Päähallissa on esillä varastotuotteemme, jotka saat heti mukaasi tai voit sopia toimituksen muutaman päivän päähän.

Toisessa hallissa on showroom eli pidemmän toimitusajan tuotteet, jotka ovat räätälöitävissä toiveesi mukaan yksilöllisesti. Esillä on tarkkaan valittuja huonekaluja, jotka ovat laadukkaita esimerkkejä tilausmallistomme monipuolisuudesta ja laajuudesta. Olemme ylpeitä siitä, että olemme aito monimerkkitalo. Tarjoamme yli 40 eri tuotemerkkiä ja valmistajaa, joiden tuotteista voit valita itse sopivimmat.

Samassa rakennuksessa on myös logistiikkakeskuksemme, joka mahdollistaa laajan varastotuotevalikoiman. Täällä myös esikasaamme tilaamasi tuotteet, jotka ammattitaitoiset asentajamme toimittavat avaimet käteen periaatteella sopivana ajankohtana.  

Kivijalkamyymälämme sekä noutovarasto palvelee arkisin 8.00 – 16.00. Olemme helposti saavutettavissa, paikalle pääset isommallakin autolla. Myös ilmaista parkkitilaa löytyy runsaasti. Olet tervetullut asioimaan meillä myös verkossa tai 24/7 noutopisteessä.

 

Nähdään myymälässä, Maikkulan Yrityskylässä

Haaransuonkuja 3, 90240 Oulu
Palvelemme ma-pe 8.00 – 16.00

Meille ovat tervetulleita kuluttajat, yritykset ja suunnittelijat! Myymälässämme voit maksaa kätevästi myös MobilePay:llä.

Yrityskaluston Showroon Oulussa.

Esittelyvideo myymälästä