YRITYSKALUSTOSTA SAAT HENKILÖKOHTAISTA PALVELUA

Showroom myyntinäyttely, paljon sisustustuotteita

Kustomoidut, räätälöidyt tuotteet

Asennuspalvelu, avaimet käteen

Kierrätyspalvelu, tarvekartoitus

Yrityskaluston Royal työtuoli on laatutietoisen valinta

Korjaus- ja takuupalvelu, koekäyttö mahdollisuus

Suunnittelupalvelu

Työergonomian osaaminen

Rahoitus: Osamaksu ja Leasing

Massiivikoivu kansi sähköpöytään

Kuljetukset koko Suomeen, laaja etätyömallisto

YRITYSKALUSTO ON LAAJAN VALIKOIMAN KALUSTAJA

Yrityskalusto tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita toimistokalusteita, erikoiskalusteita ja -ratkaisuja. Tarjoamme räätälöityä asiakaspalvelua yrityksille, vuokranantajille, kiinteistöjen omistajille ja suunnittelun ammattilaisille sekä kotitalouksille. Asiantuntevat myyjämme opastavat kalustehankinnoissa ja tilasuunnittelussa sekä järjestävät tarvittaessa Leasing-sopimuksen kalusteiden vuokraukselle.

Kivijalkamyymälässämme olemme panostaneet kalusteiden esillepanoon, jotta kokonaisuuksien hahmottaminen on sinulle helppoa! Varastomalleista valitessasi saat tuotteet heti mukaasi noutovarastosta. Ammattitaitoiset asentajamme toimittavat valitsemasi kalusteet myös avaimet käteen periaatteella sopivana ajankohtana. Olet tervetullut meille verkossa ja noutopisteeseen 24/7 tai kivijalkamyymälään arkisin.

Muuttuvissa tarpeissa kalustevuokraus, eli Leasing

Leasing-idean taustalla on ajatus siitä, että sinulla on vuokralla oikeat kalusteet oikeaan aikaan. Vuokralla olleita huonekaluja ei heitetä pois sen jälkeen, kun ne on palautettu, vaan ne myydään eteenpäin, jolloin tuotteiden käyttöikä kasvaa. Voit myös lunastaa tuotteet leasing kauden jälkeen itsellesi. Vuokraus on osa vastuullista toimistokalustamista.

Lue lisää leasing-palvelusta.


Layout suunnittelu on aina osa projektia

Suunnittelijamme selvittää yrityksesi välittömät liiketoimintaan liittyvät kalustetarpeet ja arvioivat tulevaisuuden suunnitelmien vaikutukset toimitilakalustamiseen. Lopulliseen ratkaisuehdotukseen vaikuttavat myös työ- ja toimitilaturvallisuus sekä henkilöstösi viihtyvyys.

On sinulla uusi yritys, uudet toimitilat tai nykyisen tilan uudistaminen, onnistuneen työympäristön taustalla on aina sinun tarpeet ja käyttäjäkeskeisyys. Mekin tiedämme sen ja siksi tarjoamme sinulle tuotteita myös vakioratkaisujen ulkopuolelta!

Autamme sinua kaikissa mahdollisissa tilanteissa. Määrittelemme, suunnittelemme, toteutamme ja huolehdimme kalustamisen, jotta sinä voit olla huoleti ja keskittyä olennaiseen.

Lue lisää suunnittelustamme. 

Suomalaista suunnittelua Oulun Yrityskalustosta

RÄÄTÄLÖIDYT KALUSTEET

Yrityskaluston asiantuntijat ja suunnittelijat auttavat sinua löytämään pitkäikäiset kalusteratkaisut yrityksesi erilaisiin toimitilatarpeisiin. Meidät kannattaa ottaa mukaan jo ennen kuin uutta toimitilaa aletaan suunnitella.

Muutaman viikon lisäajalla räätälöimme juuri sellaiset kalusteet kuin haluat! Saat kauttamme esim. räätälöidyt sähköpöydät. Sähköpöydän ei tarvitse todellaakaan olla annettujen vakiomittojen mukainen. Pöydän tai sähköpöydänkään ei tarvitse aina päättyä tasasentteihin! Tai onko kiveen hakattu, että pöydän pinta on aina yksivärinen?

Oikein kalustettu tila elää käyttäjiensä mukana. Ja onhan niin että kalusteiden on oltava tilaan sopivia eikä niin että seinät rakennetaan vakiokalusteiden mukaan.

Katso erilaisia vaihtoehtoja tästä.

Pitkä asiakassuhde auttaa sinua

“Tilaisin niitä samoja tuoleja kuin viimeksi.”


Yrityskalusto on käyttäjälähtöisiä työ- ja liiketiloja kalustava yritys Pohjois-Suomessa. Tarjoamme sinulle yhden kontaktipisteen kaikkeen toimitilakalustamiseen liittyen. Voit vierailla suuressa myyntinäyttelyssä, koska vaan ja pysyt täydentämään hankintojasi nopeasti. Myymälässämme olemme panostaneet kalusteiden esillepanoon, jotta kokonaisuuksien hahmottaminen olisi helpompaa.

Keskittämisellä saavutetaan säästöjä sekä kustannuksissa että erityisesti työajassa. Keskittäminen tarkoittaa sitä, että pienhankinnat ja kulutustavarat hankitaan yhdestä paikasta, yhdellä laskulla ja toimituskuluilla.

Tilaan sopivat työpöydät ja muut ergonomiset toimistokalusteet ovat paitsi visuaalinen viesti myös toimintaan ja tehokkuuteen vaikuttava tekijä. Autamme sinua näissä valinnoissa. Valitsemasi kalusteet jäävät muistiimme ja täydentäminen tulevina vuosina helpottuu.

Vanhana asiakkaana voit käyttää koko palveluverkostoamme. Tehdään yhdessä inventointi ja uusi kalustesuunnitelma. Kalustesuunnittelun aikana kartoitetaan yrityksen tilat ja toimistokalusteilta vaadittavat ominaisuudet. Suunnitelma auttaa sinua valitsemaan kustannustehokkaasti työpöydät ja kalusteet, jotka soveltuvat sekä nykyhetkeen, että kattavat tulevaisuuden tarpeet. Kalusteiden siirrot helpottuvat myös tulevissa muutostilanteissa.

Ennen uusien kalusteiden hankkimista on hyvä inventoida olemassa oleva kalustus ja tarkistaa sen mahdollinen uudelleen hyödynnettävyys. Tarvittaessa hoidamme vanhojen kalusteiden kierrätyksen.

Yrityskaluston tilasuunnittelu ja sisustussuunnittelu auttavat sinua rakentamaan tarkoituksenmukaiset ja liiketoimintaasi tukevat toimitilat!

PALVELUMME “pähkinäkuoressa”

  1. Showroom myyntinäyttely
  2. Suoramyynti varastosta
  3. Kustomoidut, räätälöidyt tuotteet
  4. Asennuspalvelu, avaimet käteen
  5. Kierrätyspalvelu
  6. Korjaus- ja takuupalvelu
  7. Suunnittelupalvelu
  8. Työergonomian osaaminen
  9. Rahoitus: Ergonomiaraha ja Leasing
  10. Kuljetukset kaikkialle Suomeen

AMMATTIKÄYTTÖÖN SUUNNITELLUT TUOTTEET OVAT PITKÄIKÄINEN VALINTA MYÖS KOTIIN.


VOIT TILATA MYÖS SUORAAN VERKOSTA!
Lisäät vain tuotteet ostokoriin. Vahvistamme sinulle tilauksen aina ennen toimitusta.