yrityskalusto palvelee sinua

 

Myyntinäyttely
on huonekaluliike

Oulun myymälässämme olemme panostaneet kalusteiden esillepanoon, jotta kokonaisuuksien hahmottaminen on sinulle helppoa! Esillä on runsaasti niin kustomoituja työpistekalusteita kuin upeita kotimaisia sohvaryhmiä.

Varastomalleista valitessasi saat tuotteet heti mukaasi myymälän yhteydessä olevasta noutovarastosta. Voit käyttää myös 24/7 noutopistettä.

Myymälästämme löytyy suunnittelijoille materiaalinäytteet ja mallituolit kuten showroomista konsanaan.

Kalusteet yrityksille
ja yksityisille

Yrityskaluston myymälän yhteydessä oleva logistiikkavarasto on täynnä toimistokalusteita. Saat varastotuotteet heti mukaasi tai voit ostaa niitä suoraan Yrityskaluston vaivattomasta nettikaupasta, Kasoppi.fi :stä.

Jos varastotuotevalikoimasta ei löydy sopivaa tuotetta, käytössä on lukuisten eri valmistajien tilaustuotemallistot. Voimme räätälöidä juuri sinulle sopivan tuotteen ja toimitusaika säilyy kohtuullisena.

Työergonomian osaamista eduksesi

Hyvän ergonomian avulla tuetaan ja kehitetään ihmisten terveyttä ja hyvinvointia sekä mahdollistetaan tuottava ja turvallinen työ. Ammattitaitoiset myyjämme opastavat juuri sinulle sopivien toimistokalusteiden valinnassa.

Löydät meiltä kattavan malliston työpisteen ergonomiaa parantavia tuotteita, muun muassa seisontamattoja, näytönvarsia, säädettäviä työpöytiä ja laadukkaita työtuoleja.

Rahoitus: Leasing ja Ergonomiaraha

Toimistokalusteiden rahoitus järjestyy joustavasti kauttamme. Kalusteleasingissä kalusteet toimivat vakuutena, eikä yleensä muita vakuuksia tarvita. Leasingrahoituksella yrityksesi toimistokalusteet pysyvät nykyaikaisena eikä hankintahinta rasita yrityksesi tasetta. Vuokrat ovat verotuksessa ja kirjanpidossa vähennyskelpoisia. Lisähankinnat ovat yrityksesi tarpeiden mukaan mahdollisia, edellytyksenä on kuitenkin aina rahoituspäätös hankinnalle.

Ergonomiaraha on joustava osamaksu kotitalouksille. Hakemuksen voit täyttää vaikka heti!

Suunnittelupalvelu ja
kustomoidut tuotteet

Yrityskaluston suunnittelupalvelu auttaa sinua suunnittelemaan toimistosi niin, että se vastaa juuri sinun tarpeitasi ja vaatimuksiasi. Asiantuntevat suunnittelijamme auttavat sinua valitsemaan oikeat kalusteet ja huolehtivat suunnittelusta aina toteutukseen saakka.

Voimme suunnitella myös kalusteesi toiveesi mukaan. Olipa sitten kysymyksessä erikoiskaluste töihin tai etätyöpiste kotiin/mökille autamme mielellämme.

Asennuspalvelu avaimet käteen sekä kuljetukset kaikkialle Suomeen

Omat asentajamme hoitavat tuotteiden kuljetukset ja asennuksen Pohjois-Pohjanmaalla. Pakkaamme tuotteet huolella ja käytämme kuljetuksiin omaa kalustoamme. Laskemme tuotetarjoukselle mukaan kuljetushinnan.

Tuotteiden lähetyksen hoidamme DB Schenkerin sekä Matkahuollon avulla.

Korjaus- ja takuupalvelu

Teemme kaikkemme varmistaaksemme tuotteidemme korkeimman mahdollisen laadun. Valmistuksen ja asennuksen aikana ja ennen toimitusta suoritetaan testejä, jotka varmistavat, että jokainen tuote on laadukas. Mikäli löydät tuotteen, joka ei täytä näitä standardeja, otathan yhteyttä suoraan liikkeeseen ongelman ratkaisemiseksi.

Kierrätyspalvelu

Laadukasta, itselle tarpeetonta toimistokalustetta kannattaa kierrättää. Käytettyjen toimistokalusteiden kierrätys onnistuu kiertotalouspalvelumme kautta. Ota yhteyttä, kun kalusteita pitää uusia ja vanhat jäävät tarpeettomiksi.

Hyväkuntoiset, käytetyt toimistokalusteet voidaan käyttää uudelleen. Miksipä et yhdistäisi kustannustehokkaasti uusia ja käytettyjä toimistokalusteita toimistosi kalustamisessa. Ota rohkeasti yhteyttä, suunnittelemme sinun toimistosi!