TARVEKARTOITUS

SUUNNITTELU

KALUSTELEASING

SISUSTUSTUOTTEET

ERIKOISTUOTTEET

Massiivikoivu kansi sähköpöytään

ETÄTYÖPISTEET

Muista työtuolin keinumekanismi

KOEKÄYTTÖ

ERGONOMIA

TOIMITUS & ASENNUS

Yrityskalustosta saat aina henkilökohtaisen palvelun ja tilaasi sopivat kalusteet.
Palvelemme asiakkaamme suunnittelusta kalustevalintoihin ja logistiikasta asennukseen, olet sitten yritys- tai yksityisasiakas.

Olet tervetullut meille 24/7 tai kivijalkamyymälään arkisin.

YRITYSKALUSTO ON TÄYDEN PALVELUN JA LAAJAN VALIKOIMAN TOIMISTOSI KALUSTAJA

Yrityskalusto tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita toimistokalusteita, erikoiskalusteita ja -ratkaisuja. Tarjoamme räätälöityä asiakaspalvelua yrityksille, vuokranantajille, kiinteistöjen omistajille ja suunnittelun ammattilaisille sekä kotitalouksille. Asiantuntevat myyjämme opastavat kalustehankinnoissa ja tilasuunnittelussa sekä järjestävät tarvittaessa Leasing-sopimuksen kalusteiden vuokraukselle.

Kivijalkamyymälässämme olemme panostaneet kalusteiden esillepanoon, jotta kokonaisuuksien hahmottaminen on sinulle helppoa! Varastomalleista valitessasi saat tuotteet heti mukaasi noutovarastosta. Ammattitaitoiset asentajamme toimittavat valitsemasi kalusteet myös avaimet käteen periaatteella sopivana ajankohtana.

Muuttuvissa tarpeissa kalustevuokraus, eli Leasing, on loistava vaihtoehto.

Leasing-idean taustalla on ajatus siitä, että sinulla on vuokralla oikeat kalusteet oikeaan aikaan. Vuokralla olleita huonekaluja ei heitetä pois sen jälkeen, kun ne on palautettu, vaan ne myydään eteenpäin, jolloin tuotteiden käyttöikä kasvaa. Voit myös lunastaa tuotteet leasing kauden jälkeen itsellesi. Vuokraus on osa vastuullista toimistokalustamista.

Lue lisää leasing-palvelusta.


Tehdäänkö suunnitelmat yhdessä? Pyydä ilmainen käynti! Mittauskäynnit ja tilasuunnitelmat kuuluvat palveluihimme.
Klikkaa ja kutsu meidät käymään!

Layout suunnittelu on aina osa projektia

Suunnittelijamme selvittää yrityksesi välittömät liiketoimintaan liittyvät kalustetarpeet ja arvioivat tulevaisuuden suunnitelmien vaikutukset toimitilakalustamiseen. Lopulliseen ratkaisuehdotukseen vaikuttavat myös työ- ja toimitilaturvallisuus sekä henkilöstösi viihtyvyys.

On sinulla uusi yritys, uudet toimitilat tai nykyisen tilan uudistaminen, onnistuneen työympäristön taustalla on aina sinun tarpeet ja käyttäjäkeskeisyys. Mekin tiedämme sen ja siksi tarjoamme sinulle tuotteita myös vakioratkaisujen ulkopuolelta!

Autamme sinua kaikissa mahdollisissa tilanteissa. Määrittelemme, suunnittelemme, toteutamme ja huolehdimme kalustamisen, jotta sinä voit olla huoleti ja keskittyä olennaiseen.

Katso kaikki edustamamme tuotemerkit.

Lue lisää suunnittelustamme. 

PALVELUMME “pähkinäkuoressa”

  1. Showroom myyntinäyttely
  2. Suoramyynti varastosta
  3. Kustomoidut, räätälöidyt tuotteet
  4. Asennuspalvelu, avaimet käteen
  5. Kierrätyspalvelu
  6. Korjaus- ja takuupalvelu
  7. Suunnittelupalvelu
  8. Työergonomian osaaminen
  9. Rahoitus: Ergonomiaraha ja Leasing
  10. Kuljetukset kaikkialle Suomeen

AMMATTIKÄYTTÖÖN SUUNNITELLUT TUOTTEET OVAT PITKÄIKÄINEN VALINTA MYÖS KOTIIN

RÄÄTÄLÖIDYT KALUSTEET

Yrityskaluston asiantuntijat ja suunnittelijat auttavat sinua löytämään pitkäikäiset kalusteratkaisut yrityksesi erilaisiin toimitilatarpeisiin. Meidät kannattaa ottaa mukaan jo ennen kuin uutta toimitilaa aletaan suunnitella.

Muutaman viikon lisäajalla räätälöimme juuri sellaiset kalusteet kuin haluat! Saat kauttamme esim. räätälöidyt sähköpöydät. Sähköpöydän ei tarvitse todellaakaan olla annettujen vakiomittojen mukainen. Pöydän tai sähköpöydänkään ei tarvitse aina päättyä tasasentteihin! Tai onko kiveen hakattu, että pöydän pinta on aina yksivärinen?

Oikein kalustettu tila elää käyttäjiensä mukana. Ja onhan niin että kalusteiden on oltava tilaan sopivia eikä niin että seinät rakennetaan vakiokalusteiden mukaan.

Katso erilaisia vaihtoehtoja tästä.

Pitkä asiakassuhde auttaa sinua

“Tilaisin niitä samoja tuoleja kuin viimeksi.”

Yrityskalusto on käyttäjälähtöisiä työ- ja liiketiloja kalustava yritys Pohjois-Suomessa. Tarjoamme sinulle yhden kontaktipisteen kaikkeen toimitilakalustamiseen liittyen. Voit vierailla suuressa myyntinäyttelyssä, koska vaan ja pysyt täydentämään hankintojasi nopeasti. Myymälässämme olemme panostaneet kalusteiden esillepanoon, jotta kokonaisuuksien hahmottaminen olisi helpompaa.

Keskittämisellä saavutetaan säästöjä sekä kustannuksissa että erityisesti työajassa. Keskittäminen tarkoittaa sitä, että pienhankinnat ja kulutustavarat hankitaan yhdestä paikasta, yhdellä laskulla ja toimituskuluilla.

Tilaan sopivat työpöydät ja muut ergonomiset toimistokalusteet ovat paitsi visuaalinen viesti myös toimintaan ja tehokkuuteen vaikuttava tekijä. Autamme sinua näissä valinnoissa. Valitsemasi kalusteet jäävät muistiimme ja täydentäminen tulevina vuosina helpottuu.

Vanhana asiakkaana voit käyttää koko palveluverkostoamme. Tehdään yhdessä inventointi ja uusi kalustesuunnitelma. Kalustesuunnittelun aikana kartoitetaan yrityksen tilat ja toimistokalusteilta vaadittavat ominaisuudet. Suunnitelma auttaa sinua valitsemaan kustannustehokkaasti työpöydät ja kalusteet, jotka soveltuvat sekä nykyhetkeen, että kattavat tulevaisuuden tarpeet. Kalusteiden siirrot helpottuvat myös tulevissa muutostilanteissa.

Ennen uusien kalusteiden hankkimista on hyvä inventoida olemassa oleva kalustus ja tarkistaa sen mahdollinen uudelleen hyödynnettävyys. Tarvittaessa hoidamme vanhojen kalusteiden kierrätyksen.

Yrityskaluston tilasuunnittelu ja sisustussuunnittelu auttavat sinua rakentamaan tarkoituksenmukaiset ja liiketoimintaasi tukevat toimitilat.

Katso kaikki edustamamme tuotemerkit!

Kannamme huolta ergonomiastasi

Olemme myös mukana varmistamassa hyvää ergonomia työpäivän aikana. Toimistotyöntekijä viettää jopa kahdeksan vuotta elämästään työpisteen ääressä. Tästä syystä oikea työasento ja säännöllinen liikkuminen ovat tärkeitä asioita terveyshaittojen ehkäisemisessä.

Työasennon vaihtaminen vähentää väsymisen tunnetta ja on luonnollinen toimintatapa ihmiselle – vastoin esim. pitkäaikaista staattista istuma-asentoa perinteisessä työtuolissa. Jotta työasennonvaihtelusta tulee sinulle luonteva osa työpäivää, pitää oman työpisteen tarjota helppoja ratkaisuja muutoksiin. Esimerkiksi helppo ja nopea työpisteen säätömahdollisuus aktivoi muuttamaan työasentoa päivän mittaan. Oma työpiste ei myöskään ole enää itsestäänselvyys. Sen vuoksi helppojen säätömahdollisuuksien merkitys korostuu. Jaettu työpiste tulee saada nopeasti säädettyä omien mieltymysten mukaan.

Löydät meiltä kattavan malliston työpisteen ergonomiaa paramantavia tuotteita: seisontamattoja, näytönvarsia jne. Lue lisää työpisteen ergonomisista tarvikkeista.


Katso ergonomiset tuolit, joita saat heti varastosta.

Klikkaile valitsemasi tuotteet tarjouspyyntökoriin ja jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta. Vastaamme pian!

KOEKÄYTTÖ

Yritysasiakkailla on mahdollisuus koekäyttää varastomallistomme työtuoleja.

Tuomme valitsemasi työtuolit toimistoosi ja voit kokeilla niitä noin viikon ajan.
Halutessasi voit ostaa tuotteet testin päätteeksi.

Jos olet tyytyväinen valitsemiisi tuotteisiin, voit jatkaa niiden käyttöä, jolloin lähetämme sinulle laskun tuotteista.

Mikäli haluat palauttaa tuotteet takaisin, ilmoita siitä meille, niin noudamme koekäyttötuotteet pois vain kuljetuksen hinnalla.

KATSO AKTIIVI-ISTUIMET

Ergonomiatuotteet Yrityskalustosta

Kun istut – istu aktiivisesti!

Aktiivituolilla saat terveellisempää istumista. Terveysvaikutukset ovat moninaiset: keskivartalon lihakset vahvistuvat, aineenvaihdunta ja verenkierto vilkastuvat sekä mahdolliset selkävaivat helpottavat. Tämä perustuu tuolien joka suuntaan keinuvaan liikkeeseen. Tuoleilla istuttaessa selkä suoristuu ja istuma-asento pysyy ryhdikkäänä. Aktiivi-istuimet sopivat kaikenikäisille, sekä miehille että naisille. Suosittelemme aktiivi-istuimen pariksi säädettävää sähköpöytää.