Leasing ja OSAMAKSU

Leasingkumppani

Osamaksukumppani

Maksukumppani

Verkkomaksukumppani

Leasingsopimus eli kalustevuokraus tuo yrityksellesi monia etuja

Oletko miettinyt, että myös yrityksen organisaation rakenne elää ja muuttuu? Kalusteleasingin avulla varmistat, että yritykselläsi on aina tilanteeseen sopivat kalusteet ja näin organisaation puitteet pysyvät ajantasalla.

Toimitilakalusteiden leasingvuokrauksessa maksutapana on kertasuorituksen sijaan vuokraus 2 – 5 vuoden ajalle. Sen jälkeen vaihtoehtoina on kalusteiden päivittäminen uusiin, ajantasaisiin kalusteisiin tai kalusteiden lunastaminen yrityksen omistukseen pienellä jäännösarvolla. Leasingin edut ovat tuttuja yritysautojen ja tietotekniikkatuotteiden puolelta, joiden koetaan vanhenevan nopeasti.

Vuokraus mahdollistaa työtehoa ja viihtyvyyttä tukevien kalusteiden hankkimisen koko yritykselle samalla kertaa ilman, että hankintoja tarvitsee jakaa pieniin osiin. Ennen kaikkea leasingvuokraus mahdollistaa kalusteiden hahmottamisen työn tekemisen kannalta tärkeinä työkaluina huoltoautojen tai tuotantokoneiden tavoin – molemmat yleisesti vuokrattuja ennemmin kuin ostettuja. Myös mittatilaustuotteet ja tuotemerkkituotteet ovat vuokrattavissa.

N
KALUSTELEASING NOPEUTTAA JA HELPOTTAA TOIMISTOSI KALUSTAMISTA

Rahoitus järjestyy joustavasti kauttamme. Kalusteet toimivat vakuutena, eikä yleensä muita vakuuksia tarvita. Leasingrahoituksella yrityksesi toimistokalusteet pysyvät nykyaikaisena. Lisäksi lisähankinnat ovat yrityksesi tarpeiden mukaan mahdollisia, edellytyksenä on kuitenkin aina rahoituspäätös hankinnalle.

N
PÄÄOMAA EI TARVITSE SITOA YRITYKSESTI INVESTOINTEIHIN

Sovittu vuokra helpottaa yrityksesi budjetointia ja rahoitussuunnittelua, näin kulut ovat helposti ennustettavissa. Yrityksesi varat ja vakuudet vapautuvat muihin investointeihin.

N
YRITYKSESI SAA VEROTUKSELLISIA HYÖTYJÄ

Vuokrat ovat verotuksessa ja kirjanpidossa vähennyskelpoisia kuluja Suomen FAS-tilinpäätöksessä. Lisäksi vuokrien osalta on Alv-vähennysoikeus.

N
LAITETURVA

Hankkimiesi kalusteiden vakuuttaminen hoituu vaivattomasti rahoitusliikkeen Laiteturvalla. Laiteturva takaa riittävän vakuutusturvan toimistokalusteillesi koko sopimuskauden ajaksi. Voit myös vakuuttaa hankkimasi tuotteet olemassa olevalla vakuutuksellasi.

N
LOPPULUNASTUS

Leasing kauden jälkeen voit lunastaa kalusteet itsellesi pienellä jäännösarvolla.

Leasing on palvelu yrityksesi arjen helpottamiseen

Helppous, suunniteltavuus, budjetoitavuus ja turvallisuus – siinä ovat leasingin tärkeimmät edut yritysasiakkaalle. Helppous alkaa heti tarjousvaiheesta jatkuen sopimuksen allekirjoittamiseen ja loppulunastukseen tai kalusteiden palautukseen saakka. Koko palveluprosessi voidaan hoitaa helposti sähköisesti aina kalustetarjouksesta leasingsopimuksen allekirjoitukseen saakka. Sopimuksen allekirjoitus toteutetaan helposti sähköisellä allekirjoituksella, johon tarvitset vain henkilökohtaiset verkkopankkitunnuksesi.

Toteutamme kalusteleasingin yhdessä Tukirahoituksen kanssa. Tukirahoituksen toiminta on alkanut vuonna 1987 ja Nordea Rahoitus Suomi Oy:n tytäryhtiönä on osa Nordea-konsernia.

Ergonomiaraha mahdollistaa kalustehankinnat kotitalouksille joustavalla osamaksulla

Ergonomiarahan avulla voit hankkia etätyöpisteen tai muita kalusteita kotiisi ja maksaa sinulle sopivissa kuukausierissä. Saat hankinnoillesi jopa 60 kuukautta joustavaa maksuaikaa. Rahoituksen pienin haettava luotto on 1000 €. Luotto-ostoksesi voi kuitenkin olla tätä summaa pienempi! Voit hankkia osamaksulla esimerkiksi uuden sähköpöydän ja työtuolin, yhteensä noin 800 €. Luotto lähtee voimaan ostosi toteutuneesta loppusummasta. Rahoitusta voidaan myöntää 7 500 € asti.

Ensimmäinen kuukausi on korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Maksat luottoa valitsemasi kuukausierän mukaan ja voit maksaa ylimääräisiä suorituksia tai koko luoton pois koska tahansa ilman ylimääräisiä kuluja. Hakeaksesi Ergonomiarahaa, ota yhteyttä myymäläämme tai tee sopimus verkossa.

LISÄTIETOA ERGONOMIARAHA RAHOITUKSESTA

N

Et tarvitse vakuuksia tai takaajia.

N

Saatavissa kaikkien pankkien asiakkaille.

N

Kiinteä kuukausierä (sisältää korot ja kulut).

N

Ensimmäinen lasku on koroton ja kuluton, maksuaika 30 päivää.

N

Soveltuu tuotteiden ja palveluiden rahoittamiseen, esim. asennustyöt.

N

Sopii isomman sisustusprojektin tai yksittäisen kalusteen rahoittamiseen.

N

Voit tehdä rahoitussopimuksen verkossa ja tunnistautua oman pankkisi tunnuksilla.

N

Tehtyäsi rahoitussopimuksen voit tehdä ostoksia heti.

N

Omistusoikeus tuotteisiin siirtyy heti.

N

Voit maksaa kuukausittain minimisumman tai isomman erän.

N

Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.

Miten toimit?

Löydettyäsi tarvitsemasi tuotteet, täytä rahoitushakemus ennakkoon verkossa tai myymälässä yhdessä myyjän kanssa. Päätös saadaan saman tien. Tehdäksesi Ergonomiarahahakemuksen tarvitset vain pankkitunnukset.

Saatuasi luottopäätöksen voit noutaa haluamasi tuotteet myymälästä tai tilata tuotteet toimitettuna haluamaasi osoitteeseen (pyydä toimituksesta tarjous etukäteen). Käytössäsi on myös Oulun myymälämme noutopiste 24/7. Et tarvitse hankintaasi käsirahaa. Voit myös palata toteuttamaan haaveesi myöhemmin, mikäli haluat vielä harkinta-aikaa. Luottopäätös on voimassa 3 kk. Rahoituksen saamisen ehtoina on vähintään 18 vuoden ikä, vakituinen asuinpaikka Suomessa, säännölliset tulot ja häiriötön maksuliikenne.

Jäikö joitain epäselväksi? Kysy rohkeasti puh. 08 535 8100.

Luottosopimuksen yleiset ehdot:

  • Rahoitus 1 000 – 7 500 €.
  • Joustava takaisinmaksuaika. Voit maksaa halutessasi koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
  • Maksuaikavaihtoehdot ovat n. 12 kk, 24 kk, 36 kk, 48 kk tai 60 kk, ostoksen summa jaetaan tasaeriin.
  • Tuotteen kuukausittainen minimimaksuerä on 50 €.
  • Korko OP-prime, korko 7,5%.
  • Laskutuspalkkio 3 €/kk.

Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 euron luotolle on, kun luoton korko on OP-prime + 7,50 % (8,25 % 09/22), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 3 €/kk.Arvioitu luoton kokonaiskustannus on .Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin minimilyhennyksin (1,70 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Tililuotto yrityksille

Tililuoton avulla voit hankkia toimitilan kalusteet yrityksellesi sopivissa joustavissa kuukausierissä. Rahoitus astuu voimaan, kun olet tehnyt kalustekaupat Yrityskalustossa. Omistusoikeus tuotteisiin siirtyy heti.

Hakeaksesi tililuottoa, ota yhteyttä myymäläämme. Rahoituksen saamisen ehtoina on voimassa oleva y-tunnus ja terve yritystoiminta.