Toimistosi kalusteet

Kalusteiden ja toimistotarvikkeiden varasto- ja tilausmallisto

Laaja varastomallisto

Ammattimaisen hankintaosaamisen avulla pystymme tarjoamaan julkitilakalusteiden laajan varastotuotemalliston.
Pystymme toimittamaan pienien ja keskisuurien toimistojen kalusteet nopealla aikataululla suoraan Oulun Maikkulan Yrityskylän logistiikkavarastosta. Myymälässämme on esimerkiksi yli 20 erilaista työtuolimallia koeistuttavana ja saman verran erilaisia työpöytiä.  Ja kyllä, meiltä voi hankkia kaikista tuotteista myös yksittäiskappaleita. 

Palvelemme myös kotitalouksia. Oulun Maikkulan Yrityskylässä pystymme auttamaan sinua henkilökohtaisesti juuri Sinulle sopivan työpisteen valinnassa. Voit ostaa varastotuotteita myös Yrityskaluston vaivattomasta verkkokaupasta, Kasoppi.fi :stä. Toimitus on muutamassa arkipäivässä ja nouto Oulun myymälästä tai 24/7 noutopisteestä on aina maksuton.

Tuolin koekäyttö

Yritysasiakkaillamme on mahdollisuus koekäyttää varastomallistomme työtuoleja omalla toimistollaan.

Työtuolin koekäyttö on helppoa. Valitset haluamasi tuolimallit ja tuomme tuolit yrityksesi toimipisteeseen.  Saat tuolit koekäyttöön noin viikon ajaksi, joten useampi ihminen ehtii testata tuolien toimivuutta omassa toimistoympäristössä. Kun olet tyytyväinen valitsemiisi tuoleihin, voit jatkaa niiden käyttöä. Lähetämme sinulle laskun käyttöön jäävistä tuoleista.
Mikäli kuitenkin haluat palauttaa tuolit takaisin, ilmoita siitä meille. Noudamme koekäyttötuotteet pois vain kuljetuksen hinnalla 50,- alv 0 %. Jos tilaat samalla muita tuotteita, ja voimme toimittaa ne yhtä aikaa poisnoudettavien tuolien kanssa. Palveleva työtuolin koekäyttö on toiminnassa Oulun talousalueella. Muualle Suomeen tuolit on saatavissa testiin rahdin hinnalla.

Hyvä palvelu sähköpöytäkaupoilla, tuote kasattiin odottaessa valmiiksi. Arvostan.

Elina M-N

Monet brändit nopealla toimitusajalla

 

Varastotuotteiden lisäksi mallistostamme löytyy paljon eri valmistajien merkkituotteita ja huonekaluja. Valikoimassamme on paljon laadukkaita ja tunnettuja merkkejä niin Suomesta kuin Saksasta, Ruotsista ja Norjasta. Olemme muun muassa virallinen EFG ja SAVO jälleenmyyjä.

Kotimaisten tuotteiden osuus on kasvanut viime vuosina runsaasti. Kotimaisten valmistajien avulla voimme räätälöidä toimistot aivan asiakkaiden toiveiden mukaiseksi. Ja mikä parasta – projektin ei tarvitse olla yhtä tuolia tai pöytää suurempi. Tilaustuoteiden määrää ei ole rajoitettu.

Varastotuotteilla on hinnat näkyvissä. Tilaustuotteilta hinnat usein puuttuvat, koska monet tilaustuotteistamme ovat yksilöllisesti räätälöitävissä. Räätälöityjen tuotteiden hinnoissa on vaihtelua. Tuotteiden ostosmäärällä on myös vaikutusta tilaustuotteiden hinnoittelussa ja kuljetuskustannuksissa. Lähetämme sinulle aina ensin tarjouksen mikäli tilauksessasi on hinnattomia tuotteita.

Mallistostamme löytyvät useat Design- merkit ja kalusteet. Voit tilata meiltä hyvin monenlaisia tuotteita, aina julkitilamatoista asiakaspalvelutiskeihin ja silkkikasveihin. Valikoimastamme löytyy varmasti juuri sinulle sopiva tuote.