Suunnittelu

Toimitilasuunnittelusta räätälöityihin kalusteratkaisuihin

Viihtyisä toimisto on vetovoimatekijä

Viihtyisä ja inspiroiva toimisto on tänä päivänä iso osa yrityskulttuuria. Yrityskaluston suunnittelupalvelu auttaa sinua suunnittelemaan toimistosi niin, että se vastaa juuri sinun tarpeitasi ja vaatimuksiasi. Asiantuntevat suunnittelijamme auttavat  valitsemaan oikeat kalusteet ja huolehtivat suunnittelusta aina toteutukseen saakka. Suunnittelupalvelu on käytettävissä oli toimistosi yhden hengen kotitoimisto tai isompi toimisto.

Etsimme juuri Sinulle sopivimman ratkaisun kalusteongelmiisi tukien ja kirkastaen samalla yrityksesi identiteettiä. Voit valita kohteeseesi EFG:n hienosti viimeisteltyjä tuotteita tai edullisempia Narbutaksen laatukalusteita. Tai voit yhdistää kaikkea tätä. Emme ole yhden malliston ja tavarantoimittajan varassa, vaan olemme ylpeästi aito monimerkkitalo, jolloin voimme yhdistellä vapaasti eri tavarantoimittajien tuotteita juuri Sinun toiveidesi ja tarpeittesi mukaan.

Tilasuunnitelman toteutus

Yrityksien mittauskäynnit ja tilasuunnitelmat kuuluvat palveluihimme. Tarvittaessa teemme samalla sisustussuunnitelman. Kalustetarjouksen yhteydessä tehty 2d-pohjapiirros on maksuton.

Ammattitaitoiset suunnittelijamme tekevät suunnittelua pitkäaikaisen kokemuksen ja koulutuksen pohjalta. Seuraamme trendejä ja aikaa jatkuvasti, joten voit olla huoleti, suunnittelun lopputulos kestää aikaa. Saat henkilökohtaista palvelua ja räätälöidyn asiakassuhteen.

Kiinteistönomistaja tai kiinteistövälittäjä, tiesitkö että saat meiltä maksuttoman toimitilan kalustesuunnitelman myös potentiaalisille vuokralaisille? Ota yhteyttä ja nopeuta tilojesi vuokrausta. Piirrämme pohjakuvat autocad-ohjelmalla 2d- muodossa. Voit lähettää meille toimitilasi pohjakuvan dwg-muodossa.

Suunnittelun jälkeen hoidamme asennuksen avaimet käteen!

Kotitoimistot

Suunnittelemme myös ergonomiset ja ennenkaikkea kauniit monikäyttöiset kotitoimistot. Näppäränä voit kasata tuotteet itse tai hankkia ne meiltä, avaimet käteen periaatteella, myös kotiin.

Suunnittelupalvelu on käytössä myös kotitalouksille. Kalustetarjouksen yhteydessä tehty 2d-pohjapiirros on ensisijaisesti maksutonta suunnittelua. Kotitalouksiin tehtävät kotikäynnit hinnoittelemme erikseen huomioiden matkat ja suunnittelutarpeen kokonaisuuden. Kotitaloudet voivat myös hyödyntää maksutonta noutopistettämme.

Lue myös ajankohtaiset kirjoituksemme!

Tuotesuunnittelu

Voimme suunnitella kalusteesi toiveesi mukaan. Olipa sitten kysymyksessä erikoiskaluste töihin tai etätyöpiste kotiin/mökille autamme mielellämme. Räätälöidyistä tuotteista löydät lisätietoa ja esimerkkituotteita: Dream tuotenimellä.

EFG – verhoilumateriaalit

EFG on johtava toimistokalusteratkaisujen valmistaja. EFG European Furniture Groupin historia alkaa jo vuodesta 1885 ja pohjautuu kestävään skandinaaviseen muotoiluun. EFG:n suunnittelufilosofiaan kuuluvat kestävät ja laadukkaat materiaalivainnat. Alla muutamia esimerkkejä suosituimmista kalusteiden verhoilumateriaalista värikarttojen muodossa. Linkki ohjaa uuteen ikkunaan valmistajan sivuille.

Narbutas – verhoilumateriaalit

Narbutas on liettualainen yritys, joka suunnittelee ja valmistaa huonekaluja moderneihin työtiloihin. Alla Narbutaksen suosituimpien verhoilukankaiden värikartat sekä materiaaikansio, josta löytyy värimallit niin verhoilukankaista metalleihin ja viilupinnoitteesta melamiiniin. Linkistä avautuu pdf -muotoinen värikartta.

NowyStyl – verhoilumateriaalit

Nowy Styl on puolalainen yritys, joka valmistaa ja toimittaa huonekaluja yli 100 maahan. Alla on materiaalikansio verhoilukankaista ja muista viimeistelypinnoitteista. Linkistä avautuu pdf -muotoinen kuvasto.

intuit by Softrend – vakioverhoilumateriaalit

Softrendin tuotteet tehdään käsin Virossa. Yrityksellä on kokemusta huonekalujen valmistuksesta kolmen sukupolven ajalta.  Alla on materiaalikansio verhoilukankaista. Linkistä avautuu pdf -muotoinen esite, josta pääsee kankaan valmistajan sivuille. Esite on englannin kielinen.

Kokonaistehokkuutta ja viihtyisyyttä

Autamme sinua löytämään tilatehokkaat neliöt. Kokonaistehokkuutta päästään laskemaan, kun sijoitetaan oikea määrä työpisteitä toimistoosi. Pidämme kokonaistaloudellisuuden lisäksi kirkkaana mielessä, että tilojen tulee olla viihtyisät. Tehokkaissakin ratkaisuissa henkilökohtainen tila tulee taata turvalliseksi. Kokoontumistiloihin luodaan oma erilainen tunnelmansa.

Olemme mielellämme kumppanisi, kun mietit vaihtoehtoja perinteisen koppikonttorin, monitilatoimiston tai hybridimallin välillä.

Mietitkö vielä vanhojen kalusteiden osuutta? Ei hätää – ota yhtettä – ostamme hyväkuntoisia käytettyjä toimistokalusteita. Lisäksi saat meiltä kuljetuksen ja kalusteiden paikoilleen asennuksen. Me ja yhteistyökumppanimme toimimme vastuullisesti.